aici putem discuta orice.de la ce-am visat azi-noapte pana la ce polei era dimineata pe sosea..
discutii generale
Collapse
X
-
risc sa-mi sara iar cineva in cap, dar exista topic gen "discutii despre orice va trece prin cap" sau asa ceva...acolo se discuta exact ce vrei tu... scuze inca o data, n-am vrut sa fiu rau...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Originally posted by marycrys007 View PostUnde gasesc in Buzau spray vopsea auto pt un Logan Rosu Toreador? Apropo, voi cum cosmetizati zgarieturile?
Comment
-
Originally posted by bz_26_zzz View PostGasesti la Clio vis-a-vis de spitalul municipal din Micro XIV. Sau poti sa te duci la Splash sa iti polisheze micile zgarieturi. Fac treaba buna baietii. Eu acolo m-am dus mereu pentru zgarieturi.
Oricum merci bz_26_zzz!
Comment
-
ANUNT
Cine vrea schimbare lumini bord si deschidere portbagaj din telecomanda sa ma anunte. Preturi mult sub pretul pietei Orice culoare doriti, pun si poze cu bordul.
Comment
-
-
Danutzz, cu ceva timp in urma userul Mythica zicea ca rezolva deschiderea portbagajului din telecomanda, dar nu l-am mai vazut pe forum. Si eu sunt interesat, i-am trimis mesaj pe PM, dar nu raspunde. Daca rezolvi, da-mi si mie de stire. Bafta!Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Am raspuns pe PM cu intarziere, scuze inca o data. Va pot ajuta cu modulul pentru comandarea actuatorului din cheia cu telecomanda a masinii. Actuatorul se poate monta ori de cineva priceput (nu e foarte greu, il poate monta oricine daca citeste cu atentie comentariile altor utilizatori) sau de o firma specializata. Nu va pot ajuta si cu montarea actuatorului, imi pare rau.
Comment
Comment