If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va doresc multa sanatate , impliniri , tot ce va doriti , iar anul care vine sa fie un an bun si plini de realizari .
Petrecere frumoasa de Revelion si sa dea Domnul sa ne vedem, auzim cu bine in 2011. LA MULTI ANI!
salut baieti vin in vizita pe la voi in luna mai 21-22 ,vin la un concurs de aeromodele,daca nu deranjez ,va caut.
sa-mi spuneti cand va intalniti si locatia,ora...
salut baieti vin in vizita pe la voi in luna mai 21-22 ,vin la un concurs de aeromodele,daca nu deranjez ,va caut.
sa-mi spuneti cand va intalniti si locatia,ora...
Colegi buzoieni...si eu intentionez sa va calc plaiurile...mai precis de 1 mai...eu is cam impatimit al pescuitului...momentan am gasit aceasta...din pacate nu am gasit o cazare in acea zona...de aceea va cer ajutorul...o cazare pe langa o balta...cu peste eventual
Colegi buzoieni...si eu intentionez sa va calc plaiurile...mai precis de 1 mai...eu is cam impatimit al pescuitului...momentan am gasit aceasta...din pacate nu am gasit o cazare in acea zona...de aceea va cer ajutorul...o cazare pe langa o balta...cu peste eventual
Salut! Exista o pensiune numita Pensiunea Meledic la 2minute de lacul Meledic.Nu stiu cat peste este in acea balta dar uite aici un numar pentru rezervari : (0744) 544-510; (0743) 118-070; (0238) 548-648.
Unul dintre ele, cred ca tariful este in jur de 70-80 de Ron pe noapte,e o pensiune,am inteles, de 2 margarete.Nu cred ca asta te-ar interesa ci sa prinzi pestele Anunta-ma daca ai rezolvat ceva. Numai bine!
sal, sunt nou pe aici, am tot cautat si eu o informatie si nu am gasit, sau nu m-am priceput sa o gasesc daca exista, m-ar interesa si pe mine un bodykit ptr loganul meu, daca cineva are vreo informatie depre asa ceva, unde as putea face...
Ajuta-ma sa castig un Peugeot 208!
Trimite SMS la 1815 , cu textul CLK , sms cu tarif normal !!!
Sunt finalist la un concurs al unui renumit post de radio !!!
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment