Bun. Deci lucrurile stau in felul urmator:
Data concursului: 5 aprilie 2008
Ora limita inscrieri 11.00 (la ora aia concurentii sa fie la fata locului)
Ora 12.00 incepe concursul
Ocazia: 105 ANI de ACR; vor fi prezente oficialitati-politie, primarie etc., nu mai zic de presa
Conditii de participare
-vechimpe permis 1 an
-casca de protectie
-masini cu motorizari intre 800-2000cmc
FARA TAXA DE PARTICIPARE
Clase: fete, baieti
Traseul: tehnic (parcari laterale, cu spatele, cu fata, jaloane, intoarceri, porti etc.) contra-timp
O mansa de recunoastere, una de antrenament, doua de concurs. Timpul cel mai bun obtinut intra in clasamentul final.
Fisele de inscriere si harta traseului saptamana viitoare.
Organizator: ACR BUZAU
----------------------------
S-a decalat data pentru ca s-a primit o dispozitie, la nivel national se pare, ca toate ilialele sa-si organizeze diferite actiuni pentru 105 ani de la infiintarea ACR si cum aici era prevazuta CUPA Primaverii....
Ne bagam??? Eu m-am inscris ;)
Data concursului: 5 aprilie 2008
Ora limita inscrieri 11.00 (la ora aia concurentii sa fie la fata locului)
Ora 12.00 incepe concursul
Ocazia: 105 ANI de ACR; vor fi prezente oficialitati-politie, primarie etc., nu mai zic de presa
Conditii de participare
-vechimpe permis 1 an
-casca de protectie
-masini cu motorizari intre 800-2000cmc
FARA TAXA DE PARTICIPARE
Clase: fete, baieti
Traseul: tehnic (parcari laterale, cu spatele, cu fata, jaloane, intoarceri, porti etc.) contra-timp
O mansa de recunoastere, una de antrenament, doua de concurs. Timpul cel mai bun obtinut intra in clasamentul final.
Fisele de inscriere si harta traseului saptamana viitoare.
Organizator: ACR BUZAU
----------------------------
S-a decalat data pentru ca s-a primit o dispozitie, la nivel national se pare, ca toate ilialele sa-si organizeze diferite actiuni pentru 105 ani de la infiintarea ACR si cum aici era prevazuta CUPA Primaverii....
Ne bagam??? Eu m-am inscris ;)
Comment