frumoasa intalnirea,poze frumoase.....si mi-a placut trecerea in coloana prin fata politiei
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@cikmel- Sa stii ca aia a fost cea mai frumoasa faza! Eu eram pe la jumatatea coloanei, si imi da FANE-CL prin statie"Ia uite ce au iesit aia la politie-Ce-i bai cu astia?" Erau 6-7 insi pe scari care se uitau la defilarea noastra...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ii raspund in acest post lui DUTUCOSMIN si totodata celorlalti loganisti calaraseni:
1- Data si locul de intalnire se propun si se discuta, cu argumente pro si contra, de toti cei interesati. Noi, cei cativa care am demarat activitatea la Calarasi am propus zile si ore de intalniri si am cerut in mod repetat si alte propuneri! Cei care au dorit intr-adevar sa ne cunoastem, sa ne vedem masinile, au facut-o! Daca aveti ceva de spus, va rog sa o faceti postand pe forum sau la intalniri, fara nici o retinere, ca doar nu suntem sefi si subordonati!
2-Logan Club Calarasi este o filiala (daca vreti o definitie) a forumului LOGAN CLUB, grupand membrii inscrisi pe acest forum, membri care DE BUNAVOIE HOTARASC ACEST LUCRU- DE A FI MEMBRI! Faptul ca ne intalnim, ca ne cunoastem, ca pasiunea pentru masini-mai mica sau mai mare!-se poate transforma in prietenie, tine de vointa fiecaruia de a participa sau nu la intalniri.
3- NU SUNTEM AFILIATI LA NICI UN PARTID(si nu vrem sa fim folositi de nici un partid!), NU SUNTEM NICI ASOCIATIE, NICI SOCIETATE COMERCIALA, CI UN GRUP DE OAMENI, POSESORI DE LOGAN, CARE SE INTALNESC DIN PASIUNE PENTRU MASINI SI DIN DORINTA DE A-SI FACE PRIETENI NOI!
Parca am mai spus-o si cu alta ocazie, eu nu sunt fan Logan(masina asta mi-am putut-o permite),dar sunt fan LOGAN CLUB! Un loc unde am gasit foarte multi oameni de valoare din toate colturile tarii, si de ceva timp, si din Calarasi...Last edited by Gusi; 24 August 2009, 22:17.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Propun urmatoarea intalnire duminica, 6 septembrie, tot la Petrom, astept propuneri pentru ora.
Comment
-
Urmareste threadul, aici o sa hotaram ora, ziua, locul.
Bun venit in club!
Comment
-
In weekendul asta lucrez, asta e, tre' sa mai facem si bani.
Ramane stabilit pentru duminica 6 septembrie.
In legatura cu locatia, la Penny nu e loc, poate la Minimax sau Pic? Voi ce ziceti?
Comment
Comment