corect pai mai tre sa mai vedem si noi cv nou s mai furam si noi
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo! Dupa cate observ, "nucleul" s-a format! Sa vedem cum il dezvoltam..
@florinneny- Daca mergi pe la Capitala, vreau si eu un sticker "original". Din alea mai mari, cum am eu acum, mai am unul si ti-l dau, daca zici ca vecinul vrea sa vina alaturi de noi.. Am zis ca ii dau unul lui marius_frt01, dar momentan o sa-i dam o emblema pentru grila-fatza.
@Fane-CL- Domnu' Organizator, tre' sa facem ceva cu materialele de propaganda!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Facem, da' costa. Am fost la Paul si un set LoganClub iese la 8 lei.
MariusFRT are ph2, n-are ce sa faca cu sigla.
Comment
-
@skandal- OK! Problema e sa strangem cativa lei Am avut mai demult cateva comandate de mine si cateva comandate de Fane-CL si le-am impartit gratuit. O sa te contactez! Multumim de ajutor, esti dragut ca intotdeauna!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Gata cu laudele, adica multumim, dar sa revenim:
INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI IN FIECARE DUMINICA ORA 15 IN PARCAREA DE LA ZOO
Comment
-
ramane stabilit pentru fiecare duminica. nu stiu dak ati observat dar gigi_tudorake ne-a "tratat" cu spatele la intalnire)
aaa...si...in legatura cu stikerele eu propun sa strangem niste bani (cine e de acord) si sa mai comandam cateva. pentru baietii noi care vin in club si le dam nu e frumos sa le cerem bani de "bun venit"
Comment
-
Ia sa vedem cati suntem duminica
1-Fane-CL
2-
3-
4-
Comment
-
Ia sa vedem cati suntem duminica
1-Fane-CL
2- Gusi (daca suntem sanatosi!)
3-
P.S.Juniorii- AndreiMNO, Florinneny, Cikmel(AME)-au facut o "nocturna" aseara, dar inca nu s-au trezit sa ne zica si noua ce si cum..LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Comment