Azi o opereaza pe asta mica de apendicita O sa faca naveta zilele astea: casa-serviciu-spital! Cred ca o sa vin, am deja o absenta...
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cred ca mai tinerii nostri colegi s-au suparat nitel ca le-am spus "Juniorii- AndreiMNO, Florinneny, Cikmel(AME)" De aia n-au mai postat nimic...Eu am spus "juniori" strict cu referire la activitatea lor pe forum, nicidecum la varsta, care aici nu are nici o importanta, cum nu importa nici ocupatia, inaltimea sau greutateaLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ia sa vedem cati suntem duminica
1-Fane-CL
2-Gusi
3-Gigi_tudorake
4-CristYPY
5-AndreiMNO
6-
Comment
-
salutare la baieti,,loganisti,, si la ceilalti cu alte marci de masini ca nu vreau sa se supere pe mine ,frumoase intilniri ati mai avut va felicit eu fiind mai in virsta am mai multe probleme si nu am avut timp sa intru pe forum dar macar un bip pe tel. puteti sami dati ca va sun eu sa mai stiu si eu de voi,sau find mai in virsta deranjez? acum am informatia ca in fiecare duminica la h15 in parc la zoo 0722 333826
Comment
-
Ia sa vedem cati suntem duminica
1-Fane-CL
2-Gusi
3-Gigi_tudorake
4-CristYPY
5-AndreiMNO
6-florinneny
7-cl_02_ysa
Comment
-
O sa fim onorati de vizita celebrului Skandal? Abia astept!
S-ar parea ca asta e lista pentru maine
1-Fane-CL
2-Gusi
3-Gigi_tudorake
4-CristYPY
5-AndreiMNO
6-florinneny
7-cl_02_ysa
8-andr3i1990
Comment
-
off ce tie cu si cu oamenii astia .. nimic nu poti sa mai zici
ideea sta cam asa : am descoperit ca am niste rude din partea nevesti in calarasi , acu liota insemnand soacra , socru , nevasta si cumnatu vor sa ajunga in calarasi , asadar si prin urmare , daca toti o sa fim liberi sambata seara implicit toata ziua de duminica sapt viitoare am sa ajung de sambata seara si o sa stam probabil pana duminica seara ...
inca nu este nimic sigur ca sapt viitoare am sa ajung dar , de ajuns o sa ajung...
bafta
Comment
Comment