prezent si eu
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vin si eu! Ma bucur ca mi-a mers acum computeru', tot imi face figuri...@gigi_tudorake- Faci tu maine poze si le urci, ca eu n-am cum..
P.S.Daca are cineva putina vopsea pe baza de ulei (20-30 de grame) il rog sa o aduca.Last edited by Gusi; 10 October 2009, 16:53.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@stefan SRT- Bine ai venit! Stefan nu a venit numai pe forum, ci si la intalnirea de astazi, 11 octombrie 2009. Prezenti: gigi_tudorake, CristYPY,AndreiMNO, CL 02 YSA,CL 99 VIS, CL77DAN, florinneny( si Octavian),stefan SRT,gusi.
Am facut cateva poze cu telefonul lui Ypy si asteptam sa le urce...
Ne bucuram ca si CL02YSA si CristYPY si-au scos masinile din service, dupa problemele avute si arata fain de tot. Ionut(VIS) si-a pus deja gumele de iarna, iar saptamana viitoare o sa le pun si eu, sa-mi iau de-o grija!
Intalnirea s-a terminat cu defilarea Loganurilor pe traseul: Gradina Zoo-Liceul Agricol- Orizont- Cartier ANL, de unde fiecare a plecat spre locuinta proprie...
@Fane-CL- Creste si numarul dizelarilor! Sunteti 3!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@psebastyan- Exista poze, daca te uiti la intalnirile anterioare. Eu si FLORINNENY avem masinile expuse in sectiunea "My Ride", iar dintre ceilalti membri inca nu s-a hotarat niciunul sa pune poze detailate, din pacate...
Stickerele LOGAN CLUB au fost cumparate de Fane-CL si de mine si au fost date celor care vin la intalniri si au activitate pe forum! Te asteptam!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@stefan SRT- Un sticker costa 5 lei, dar deocamdata mai avem cateva si nu e nevoie sa-l platesti. Le primesc cei care vin la intalniri si au activitate pe forum, cum am spus. Duminica viitoare ai unul!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
pozele facute de ypy ,ca la el nu a mers.Attached Files- Fotografii-0002adjm.jpg (77.7 KB, 141 views)
- Fotografii-0003mm.jpg (75.3 KB, 144 views)
- Fotografii-0004mj.jpg (79.1 KB, 138 views)
- Fotografii-0005mj.jpg (101.4 KB, 127 views)
- Fotografii-0007mj.jpg (68.8 KB, 121 views)
- Fotografii-0010ada.jpg (98.1 KB, 38 views)
- Fotografii-0011ma.jpg (61.4 KB, 36 views)
- Fotografii-0008mjm.jpg (116.8 KB, 43 views)
- Fotografii-0013.jpg (70.9 KB, 43 views)
- Fotografii-0014.jpg (92.8 KB, 42 views)
Comment
-
Foarte frumos, baieti. Bravo!
Eu, din pacate, trec prin momente destul de grele la munca, Victor si Florin stiu despre ce e vorba. Nu stiu daca o sa mai prind curand vreun weekend liber, dar inca mai sper.
Comment
Comment