Nenea a tradat! Priviti aici dovada! S-a dat cu constantenii!
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ce au castigat juniorii? cate masini ati fost? ce ati mai hoatrat? haei, dati informatii baieti nu fiti zgarciti!. Am sperat ca nu mai ies in oras ieri deoarece eram deja racit: nu am avut noroc. Sotia mea a vrut la cumparaturi seara. am coborat cu 20 minute inainte, am dat la lopata zapada, plec la Penny (la agricol m-am intalnit si claxonat cu un membru LCC) si la intoarcere, surpriza: locul de parcare ocupat. Un nesimtit, ca altfel nu ii pot zice, venise la neamuri, nu a intrebat nimic si s-a bagat. dupa ce imi cautasem in alt loc sa parchez, am dat si acolo 1 ora la lopata sa fac loc, apare si nesimtitul cu aere de Bucuresti. ce credeti ca zice? Daca erai in Bucuresti ce faceai? I-am raspuns sa mai faca 1data asa ceva si o sa vada!
Imi pare rau ca nu am ajuns, macar pe jos la intalnire. Gasisem si un nou membru care vroia sa vina dar, sunt destul de racit si nu avea rost sa mai virusez si pe altii. Va urez si eu Sarbatori Fericite si sa ne vedem cu bine la anul!
Comment
-
Sarbatori fericite tuturor celor din LC si tuturoro apropiatilor lor!!!!!!
toate dorintele sa va fie implinite si sa speram ca si clubul nostru va rezista si nu numai atat sa incercam sa ilo mai marim fiecare cu cate o propunere unui apropiat poate cine stie!?
@psebastyan- daca tot nu ai reusit tu sa ajungi trebuia magar sa ne trimiti noul membru.
Intradevar intalnirea de la constanta a fost foarte foarte reusita..!!!!sigpic
Comment
-
@StefanSRT- M-a sunat azi Sebastian si i-am zis sa vina noul membru, dar doar dupa ce-si face cont pe forum. Nu de alta dar e o conditie cam obligatorie...Tu ai ajuns in bune conditii dupa...antigel?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment