Sunt si eu de acor cu JOI ora 19 si DUMINICA ora 10
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru duminica nimeni? Eu o sa plec la mare, nu pot sa vin. Si iau si fotograful cu mine
Comment
-
-
@PSEBASTYAN- Bineinteles ca in parcarea de la BCR..
O noua intalnire Logan Club Calarasi, cu StefanSRT(cu Florin), Kostache, Gigi_Tudorake impreuna cu un vecin, Gusi(cu Anda) si Psebastyan.
Am aflat ca Sebastian este tatic de mai bine de o luna(sa-i traiasca baietelul!)si nici timp sa mai intre pe net nu mai are...
Kostache face ultimele pregatiri pentru nunta,dar a avut timp sa dea o fuga la mare unde se gaseau Fane-CL si Laur-ZCL, impreuna cu alesele.
Asteptam cateva poze de la FlorinSRT, astazi fotograf oficial.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ne-am intors si noi de la mare, da' nici acolo n-am scapat de loganisti
Laur, Kostache, Sonikel (mare boier, mersi frumos) Stefan de la Braila. Cu Loganu si Andyx3m am vorbit doar la telefon as fi vrut sa ne intalnim dar in 2 zile ce sa faci mai intai...
Revenind la topic, ii urez bun (re)venit lui Sebastian, bun venit vecinului lui Gigi
Comment
-
Salutare si bine ai venit. Deja faci parte din club. Pentru inceput poti intra aici, iar in continuare urmaresti discutiile de pe forum. Intalnirile au loc joia si duminica in parcarea BCR. Te asteptam.
Comment
Comment