Cateva si de la mine:
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
@CATALINSKY- Catalin, sa vezi toate pozele si filmuletele, a fost super! Noi am plecat de sambata, am traversat Transfagarasanul si am dormit la Curtea de Arges. Sambata dimineata am fost la Pitesti si apoi la Mioveni! Sa vezi ce incantate au fost si sotiile, nu numai noi barbatii! Multi din Bucuresti, Sibiu, Cluj, basca cei din Pitesti si Mioveni, au venit cu familiile! LOGAN CLUB e o mare comunitate, nu doar cativa insi pasionati de masini si motoare!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Gusi, sper ca nu ma dai in judecata pentru drepturi de autor
Comment
-
-
@sorin_L-am pus pe transfer.
@gusiiiiii!_ Uite aici
Comment
-
@gusi- parca e mai bine asa, nu?
@catalinsky-la multi ani!
Comment
-
N-am avut timp, batranu' a avut un mic accident cu Dacia si am alergat dupa piese azi. Data viitoare cand vin acasa il caut si vorbesc cu el.
Comment
-
@Fane CL- Am pus zilele trecute pe un panou de afisaj de langa hotel cateva afise pe care le-a facut Gigi_tudorake. Mi-a adus un prieten cateva zeci, in format A4, cat coala de hartie! Eu i-am spus sa faca fluturasi, dar baiatul ala a adus afise! Bune si alea! O sa-ti dau cateva sa duci la Oltenita, ca in Calarasi nici cei care intra pe forum parca n-au interes sa marim comunitatea Logan Club!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment