La 3,30 plecam si chiar merg
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare la baieti buni,arata culllll emblema dar masina este nespalata,nu ma uitati la urma toarea intilnire va rog, gusi am fost astazi la baieti cu emblemele si a ramas ca ma rezolva miercuri ca au de lucru.
scuze,urmatoarea
Comment
-
@Catalinsky- Salut! Pozele le-a pus Fane-CL pe "transfer.ro' dar urca foarte prost, are viteza mica si cred ca maine o sa le primesc. Pentru cateva impresii intra pe "Intalnirea Nationala nr.4 Sibiu..", dar si mai multe cand ne intalnim. Spre deosebire de Intalnirea Regionala Arges, din iunie, de la Mioveni, aceasta a fost prea...scurta. A fost putin timp pentru detalii tehnice, pentru prezentarea masinilor, programul a fost calculat strict, functie si de faptul ca organizatorii au obtinut autorizatie speciala de la Primarie sa intram pentru o ora cu masinile in zona istorica. S-a castigat in schimb pe partea de socializare, i-am cunoscut pe "sefii" Cristi Xp si Seba, precum si pe multi alti forumisti. Ne-a impresionat centrul vechi al Sibiului(cu Piata Sfatului,Podul Minciunilor,etc.), care te duce cu gandul la cateva sute de ani in urma..LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
YES! AVEM SUB-FORUM! Calarasenii pot sa intre direct si sa deschida threaduri pe sub-forumul LoganClub Calarasi!
Loganistii calaraseni care doresc inscrierea in filiala locala Logan Club sa dea click pe "GROUPS"si va apare lista cluburilor din tara. Cautati Logan Club Calarasi si bifati in dreapta unde este scris "Intra in grup". Va asteptam alaturi de noi!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Da... avem in sfarsit sectiunea noastra.
In primul rand multumim conducerii pentru asta.
Acuma cine posteaza aici va trebui sa se incadreze in regulament.
@viorelu- ai 125 km din Bucuresti. Surprinde-ne, ca nu ne suparam.
Comment
-
De astazi avem un nou membru, userul constanti72, auto Logan Prestije 16v, CL-72-GAT! Inteleg ca e o situatie destul de ciudata in filiala noastra: cei care nu prea intra pe forum, cum e si cazul noului venit, vor sa facem intalniri! Cei care intra mai des pe forum, nu au venit la intalniri! Oricum, asteptam si alte propuneri pentru urmatoarea intalnire. Pana acum avem data de 22 august. Alte propuneri?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@AndreiMNO- Nu e problema! Ma bucur ca ni te-ai alaturat! Putem sa facem si intalniri "fulger" cum fac baietii din Bucuresti, Mioveni, Pitesti..Daca citesti posturile de mai inainte, vezi ca am facut si noi una, intr-o seara, de nu mai vroiam sa plecam...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment