Intalniri Logan Club Calarasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nenea Fane pune si tu pozele alea toate de duminik dak le mai ai pls........................si cu prietena noastra loganista o asteptam cu drag sa vina la intalnirii.

Comment

• @florinneny -Vezi ca sunt cu o pagina inainte(pag.14). Nu le-a pus pe toate dar daca vrei poti sa le copiezi pe alea postate. Mai sunt cateva , dar sa revina de la drum lung, din Suceava..
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• stiu Gusi unde sunt, dar stiu k tuai facut mai multe si daia, spar sa le puna si pe alea

Comment

• A, scuze! Nu stiam ca le vrei pe toate. Eu le-am facut, dar cu aparatul lui. Da-i un P.M. si cand vine ti le trimite.

Comment

• @florinneny- sa ajung acasa si le urc pe toate.
            @gusi- duminica nu cred ca pot sa vin, o sa fiu in cursa la Suceava, asa ca o sa-ti las cateva stickere, in caz ca vrea cineva.
            @dexter- duminica esti fotograf, domnu! A, si ia-o mai usor!
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Gusi pleaca si el la mosie, la socri..Incerc sa ajung duminica, dar nu promit.

Comment

• Eu sigur nu vin maine, abia am ajuns in Suceava.
                Have fun! Sa faceti poze!

Comment

• Nici eu nu cred k ajung duminica asta pentru ca am plecat la bucuresti la facultate... Distractie placuta !

Comment

• eu ajung, cine mai vineeee?

eu ajung cine mai vineeeee?
                    Last edited by florinneny; 26 September 2009, 19:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu vin maine

Comment

• Adineori am debarcat de la Cascioarele...Ce ati facut azi? Cine a venit? Haideti frate, o impresie-doua!

Comment

• salut. Au venit 4 masini gigi,andrei MNO,cristi YPY,si nenea.mai tarziu a venit si dan dar a stat putin.am facut si cateva poze eu
                          Attached Files

Comment

• Foarte frumos, bravo!
                            N-am putut sa nu observ ca MNO are alte faruri iar YPY are WWW.
                            Eu am avut o zi tare naspa care inca nu s-a terminat...

Comment

• saptamana trecuta am pus farurile. fane, duminica viitoare poate poti sa ajungi

Comment

• Poate nu stiti ca eu mai trag cu ochiu' la cei din Sibiu (Fane-CL stie de ce!). Vreau sa va spun ca la ultima lor intalnire n-au fost decat 3 masini, iar la noi 4! Deci i-am luat de data asta!
                                P.S. Majoritatea au fost plecati la Intalnirea Regionala Logan Club de la Cluj, dar asta nu are importanta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google