Intalniri Logan Club Calarasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase masini. sa le stapaniti sanatosi! incerc sa ajung si eu duminica viitoare la intalnire.

Comment

• te asteptam

Comment

• Incet-incet lucrurile incep sa se aseze in ceea ce ma priveste, duminica abia astept sa ne intalnim.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Welcome back, Fanele! Ma bucur ca se anima subforumul calarasean, mai scrie lumea, mai da o parere, o impresie, o idee..Ieri mi-am pus gumele de iarna si tre' sa ma reobisnuiesc cu zgomotul...
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• t asteptam Fane...cu impresii si pareri d la condoru...

Comment

• salutare la baieti,Gusi te rog dumineca sa ai o camere foto sa ai o baza de date cu propietaru si auto a acestuia pemtru anumite evenimente frumoase,concursurii etc.

Comment

• @YPY- Am destule de povestit de la service. Mi se pare mie sau esti cam ingrijorat?

@cl-02-ysa- Multumesc pentru ajutor cu numarul ala de telefon.
                In legatura cu asa-zisa ''baza de date'' exista thread-ul ''Sa ne cunoastem'', unde cei care au dorit au postat poze cu ei si masinile. Insistenta ta in a crea o ''baza de date'' nu face decat sa dea nastere la discutii si suspiciuni, mai ales ca omiti sa spui la ce ar folosi.
                Sper ca la intalnirea de duminica sa incheiem acest subiect.
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• salutare baietii!unde va intanliti duminica ....la Zoo???la 15:00? as vrea si eu 2stickere ...am si eu un logan rosu CL-14-COS

salutare!.
                  Last edited by costi2006c; 15 October 2009, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• t asteptam duminca la ora 15 in parcare la ZOO

Comment

• deci ramane stabilita intalnirea pentru duminica la Zoo, la 15, indiferent de vreme?

ramane stabilit la 15 in parcare la Zoo indifirent de vremea de afara?
                      Last edited by psebastyan; 16 October 2009, 11:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @psebastyan - Momentan data si ora sunt acestea! Poate la vara vom schimba, dar mai este pana atunci...Ploua, ninge, bate vantul, cine vrea si poate, duminica este acolo! Poti sa te uiti la ultima poza de la penultima intalnire, din 4 octombrie daca nu ma insel. Ai sa vezi cativa "nebuni" adapostiti de ploaie sub un pom
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• eu vin, chiar dak nu e timpul frumos ,ca am mai venit)

Comment

• indiferent d vreume voi fi prezent si d data asta...

Comment

• sper sa nu fiu iar pe fuga, sa am timp berechet de stat cu voi

Comment

• bravo. imi place! oameni hotarati! vreau sa ajung si eu la intalnire sa va cunosc pe toti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google