eu sunt d parere k intlanirile sunt programate la o ora destul d buna...
Intalniri Logan Club Calarasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Haideti sa lasam acum ora 15 si discutam duminica despre asta.
@Skandal- felicitari pentru ce faceti
Comment
-
Nu mai vb nimeni?
Ok gusi am vazut mesajul,iti multumesc si mai vb .
GUSI TE ROG CIND POSTEZI POZELE CARE LE-AI FACUT AZI DA-MI SI MIE UN MESAJ.VA DAU SI ID MEU DE MES PENTRU BAIETI DIN CALARASI CARE SUNT MEMBRI LCC. lupu_adrian0@yahoo.com (PENTRU CINE VREA SA MA ADAUGE IN LISTA).VA SALUT PE TOTI.
Comment
-
01.11.2009
Intalnire cu surprize astazi! A venit SKANDAL, impreuna cu sotia si cativa colegi din Logan Club Bucuresti! O sa-l rog pe el sa ni-i prezinte, dupa ce ajunge acasa, probabil pe la miezul noptii...
Din Calarasi au participat Fane-CL, Dan(CL77DAN),AndreiMNO, Gigi_tudorake, CL99VIS, Dan(BDM),Nasu(Adrian-inscris pe forum mai demult, acum la prima intalnire) si subsemnatul.
Am facut poze cu aparatul lui Dan(BDM)- care si-a pus si plasa neagra la grila in saptamana ce a trecut- si o sa le urcam cat de curand. Sa mai notam ca gigi_tudorake are geamuri ionizate, iar Fane-CL un set de jante "meseriase"...
Intalnirea s-a terminat la "Dada"(imi cer scuze colegilor bucuresteni ca n-am putut sta pana la sfarsit, dar ii asteptam la vara la un guvid, o plaja, un gratar..)LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment