If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In seara asta a avut loc o intilnire fulger a lgc jos la zoo unde au fost prezente vreo 6 masini...a fost super dar nu sa stat prea mult din cauza frigului.
Au esit cit de cit ,dar asta este noaptea...ORICUM SE VAD DESTUL.
Last edited by NASU; 8 December 2009, 19:56.
Reason: Automerged Doublepost
O prima "nocturna" a Logan Club Calarasi in parcarea de la Zoo, cu FANE-CL, NASU, STEFANSRT(cu baiatul sau, Florin),PSEBASTYAN, GIGI_TUDORAKE,CRISTYPY(cu un prieten),GUSI si noul nostru coleg AXEL_RUSU(Alexandru),posesorul primului MCV din filiala noastra! Nasu a venit cu baietelul, Gabi,acesta fiind cel mai mic loganist din Calarasi!
O scurta revizie a stopurilor lui Alex, plafonierele cumparate de Fane-CL pentru Gusi si Nasu, plus cablu pentru alimentarea acestora, planuri pentru schimbarea culorii bordurilor, dar si discutii despre intalnirea regionala de la Brasov din februarie(aici aflati amanunte), doar cateva din subiectele intalnirii de astazi.
Hai ca am reusit sa adunam 8 masini si azi. Daca socotim si Loganul juniorului lu' NASU chiar 9
In legatura cu plecarea la intalnirea de la Brasov, pentru cei care sunt nehotarati sau nu stiu ce se intampla la intalnirile regionale/nationale vedeti cum au decurs lucrurile la:
@NASU-Pai intalnirea a fost postata pe forum zilele trecute! Tineti aproape,urmariti discutiile, faceti propuneri si aflam cu totii !
Apropos de intalniri:ce zic sotiile? La mine, la Fanel si la Gigi, nu e nevoie sa mai spunem, ca avem deja state vechi si nevestele s-au obisnuit(macar partial!) cu Logan Club!
am citit... ,dar zic pe viitor ca poate oi fi la munca si nu vad pe forum,iar de sotii nu-i problema a mea este obisnuita sa fiu plecat ca doar la serviciu meu....
[
Last edited by Fane; 9 December 2009, 21:53.
Reason: Automerged Doublepost
@CristYPY -Nu-i nimic, o sa incercam sa te suplinim...
@StefanSRT-Se mai intampla si din astea, si eu l-am avut 20 de zile la reparat.
O prezenta pentru duminica? Cica o sa ninga, sa ne luam indispensabilii si bocancii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment