Intalniri Logan Club Calarasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In seara asta a avut loc o intilnire fulger a lgc jos la zoo unde au fost prezente vreo 6 masini...a fost super dar nu sa stat prea mult din cauza frigului.

Au esit cit de cit ,dar asta este noaptea...ORICUM SE VAD DESTUL.
    Last edited by NASU; 8 December 2009, 19:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• O prima "nocturna" a Logan Club Calarasi in parcarea de la Zoo, cu FANE-CL, NASU, STEFANSRT(cu baiatul sau, Florin),PSEBASTYAN, GIGI_TUDORAKE,CRISTYPY(cu un prieten),GUSI si noul nostru coleg AXEL_RUSU(Alexandru),posesorul primului MCV din filiala noastra! Nasu a venit cu baietelul, Gabi,acesta fiind cel mai mic loganist din Calarasi!
      O scurta revizie a stopurilor lui Alex, plafonierele cumparate de Fane-CL pentru Gusi si Nasu, plus cablu pentru alimentarea acestora, planuri pentru schimbarea culorii bordurilor, dar si discutii despre intalnirea regionala de la Brasov din februarie(aici aflati amanunte), doar cateva din subiectele intalnirii de astazi.
      Last edited by Gusi; 8 December 2009, 21:01.
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Hai ca am reusit sa adunam 8 masini si azi. Daca socotim si Loganul juniorului lu' NASU chiar 9

In legatura cu plecarea la intalnirea de la Brasov, pentru cei care sunt nehotarati sau nu stiu ce se intampla la intalnirile regionale/nationale vedeti cum au decurs lucrurile la:

Regionala Arges
        Nationala nr4 Sibiu
        Regionala Cluj
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• felicitari pentru intilnire nocturna am venit tirziu din jud. si nu am mai ajuns am ratat o intilnire cu amicii.

Comment

• Super tare a fost intilnirea de aseara.....,sa o tine-m tot asa.

Gusi sa ma anuntati si pe mine cind mai face-ti deastea fulger.

va las ca miine sunt la munca si trebuie sa ma pregatesc,conduce-ti cu grija ...,si drum bun!

n buna la toata lumea

n buna la toata lumea.
            Last edited by NASU; 9 December 2009, 21:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @NASU-Pai intalnirea a fost postata pe forum zilele trecute! Tineti aproape,urmariti discutiile, faceti propuneri si aflam cu totii !
              Apropos de intalniri:ce zic sotiile? La mine, la Fanel si la Gigi, nu e nevoie sa mai spunem, ca avem deja state vechi si nevestele s-au obisnuit(macar partial!) cu Logan Club!
              Last edited by Gusi; 9 December 2009, 21:27.

Comment

• am citit... ,dar zic pe viitor ca poate oi fi la munca si nu vad pe forum,iar de sotii nu-i problema a mea este obisnuita sa fiu plecat ca doar la serviciu meu....

[
                Last edited by Fane; 9 December 2009, 21:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cu parere de rau va anunt ca duminica sunt slabe sanse sa fiu prezent la intalnire

Comment

• da si mie mi-a placut intalnirea... dar nu am putut sa intru deoarece abia azi am scos unitatea din service...
                    sigpic

Comment

• @CristYPY -Nu-i nimic, o sa incercam sa te suplinim...
                      @StefanSRT-Se mai intampla si din astea, si eu l-am avut 20 de zile la reparat.
                      O prezenta pentru duminica? Cica o sa ninga, sa ne luam indispensabilii si bocancii

Comment

• Eu n-o sa fiu acasa duminica, mama lor de investitori
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL: Dar fara ei, viata e pustie

Comment

• eu sunt prezent duminica...si nu cred ca o sa ninga asa tare incat sa nu ne mai putem intalni...
                            sigpic

Comment

• voi fi si eu prezent duminica

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google