Intalniri Logan Club Calarasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ypy are treba salut

BCL-ule ce mestereai acolo de zor)
    Last edited by florinneny; 15 February 2010, 16:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce de poze!Super tare intalnirea,duminca o sa vin si eu dar poate schimb si distributia ca a inceput sa faca motoru urat

BCL:Imi schimbi si mie ledurile la ceasuri
      Last edited by Laur-ZCL-; 15 February 2010, 19:49. Reason: Automerged Doublepost
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Am facut fane-l sa fie sa vada tot poporu ce este la calarasi.si o sa mai fac

Iti dai seama ce si data viitoare o sa iau aparatul si o sa umplu iar pagina.

Kostache ai fost la mare bre?...,sa te bronzezi?,ai facut o baie si pentru noi? Cei care am stat in baragan?
        Last edited by NASU; 16 February 2010, 18:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mi-au placut si mie pozele, multe si in ipostaze diverse..In alta ordine de idei, nu credeam ca Achim mai vine, dupa ce prima data a sosit cu Danutz(BDM). Mi s-a parut mai stingher la inceput, dar n-are de ce. La fel, prietenul lui Axel_rusu (sa-mi fie rusine, nu i-am retinut numele!), care are o Dacia 1310 si a venit la ultima intalnire.
          I-am zis sa "se bage" in discutii, ca la intalniri incercam sa socializam cu totii, nu trebuie sa se simta nimeni exclus sau marginalizat, chit ca vine prima data sau e "veteran"!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• ..

sal baieti...frumoasa intalnire...imi pare rau ca nu am mai ajuns si eu dar am avut examene si abia acu am terminat
            Viata Are Prioritate ! Drive Safe !!!

Comment

• @Cikmel- Salut Mihai! Ai terminat cu brio? Te asteptam la urmatoarele intalniri! Ca v-ati cam schimbat locatiile:tu la Bucuresti, Nenea la Constanta, Andrei cine mai stie pe unde..

Comment

• ..

am terminat cu bine examenele..de cate ori ajung acasa o sa vin la intalniri..adik cam la 2 sapt asa
                Viata Are Prioritate ! Drive Safe !!!

Comment

• poate vremea tine cu noi si duminica o sa fie frumos...se pare ca am pierdut cam multe de cand nu am mai reusit sa ajung si eu pe la intalniri...duminica am sa fac tot posibilul sa fiu prezent si eu.va salut.

Comment

• salutare,imi cer scuze ca nu am putut ajunge la intilniri sper ca acum cind mam linistit de drumurile din tara sa pot ajunge mai des ,pozele sunt frmoase si intilnirile de alt fel dragute tineteo tot asa ( cu scrisul mai greu nu mai am nici virsta nici timpul necesar)

Comment

• Salutare, Marian! Doar esti dintre veterani, te asteptam cand poti!
                      Duminica asta nu cred ca pot sa vin, tre' sa ajung la tara. E ziua mamei soacre si taie un curcan!

Comment

• buna baieti poate ne vedem mai multi duminica dar nu mai sa fie frumos afara sa nu ninga ZCL -ule uite nr meu 0727604590

Comment

• sa fii sanatos tu si familia ta, sa iti triasca mama SOCRA si sa ai grija cu curcanul ca iti cade greu la stomac este gas.DISTRACTIE PLACUTA,alaturi de cei dragi avem timp sa ne intilnim si sa ne vedem bafta

Comment

• @Gusi- sa iti traiasca mama soacra la multi ani!

Comment

• imi pare rau k nu am putut veni duminica dar am fost la munte. maine voi fi prezent

Comment

• gusi sa-ti traiasca mama soacra,si LA MULTI ANI!

Fane sa rezolvat problema cu netu,acum pot sa intru ,sper sa nu mai fie probleme.

Miine sper sa fie cit mai multa lume la intilnire,si ne pare rau ca gusi si fane-l nu o sa poata fi prezenti duminica asta.

Binenteles daca vreme va tine si cu noi.
                                Last edited by NASU; 20 February 2010, 15:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google