bogdan_11 - a 2 poza cu masina lu taban e parcata s-au in mers ca vad ca trece si baba aia pe trecere si se c-am fereste
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Noul stil de a alimenta !!!
:!:
Uitati-va la poza !Attached FilesLast edited by Fane; 13 June 2010, 20:23.sigpic
Comment
-
Salut baieti
E ceva minor, si eu am patit-o fortat de imprejurari. Priviti aici alimentare la pompa (dupa stirea cu crucea):
Fiti atenti la ce viteza avea cand a intrat in benzinarie !!! Sau ma rog, mie unul mi se pare ca era destul de mare.
Comment
-
Salutare tuturor.Aveti mare grije (pentru cei care vor iesi la plimbare) maine incepand cu orele 15-00 pana la orele 20-00 vor iesi toate radarele la vanat pe majoritatea dn-urilor si cred ca si pe autostrda (cred ca au omis).Au anuntat azi dimineata la Antena cei de la Capitala.- "Si daca credeti ca ati trecut de un filtru de politie asta nu inseamna ca nu va fi si al doilea", au relatat dansii.Mare atentie, sa aveti o zi buna.
Comment
-
Multumim, EDW!
Ati vazut ce chestii romanesti pe Bucuresti! Nu s-au reparat gaurile de asta-iarna, dar s-au apucat sa traseze marcajele! Ca sa vedeti cum se cheltuie aiurea banii nostri, de catre cei alesi!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Eu am vazut zilele trecute cind un grup de lucratori de la drumuri vroiau sa peticeasca citeva gropi din fata de la magaz elegant-modern ,puneau asfaltul peste apa din gropi si ce iesea pe de laturi (apa) o matura."traiasca taxele pentru sosele si conducatorul orasului (metropolei) noastre"....
Comment
-
Azi in jurul orei 20.10 un nou accident pe DN3 intre canton si piscicola.Un opel astra a intra t pe contrasens (probabil sa depaseasca ) a lovit un copac cu partea dreapta fata , in urma impactului a fost proiectat inapoi pe carosabil si invartit de vreo 2-3 ori. 3 pasageri toti 3 teferi cu mici rani , o arcada sparta,un picior luxat.
Eu cred ca e ceva necurat cu zona aia .
Comment
-
Erau 2 baieti si o fata, nu am inteles exact care era soferul dar mai mult de 20-21 de ani nu avea nici unul.Ei au acuzat ca un bmw cu numere de bulgari a ajuns pe banda lor si ei au evitat si bla bla si asa au ajuns in copacu ala, iar ala ar fi disparut.
Comment
Comment