Circulatia Rutiera In Calarasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fanele, dar daca nu erau rutieristii in zona? Cu taximetristii cam asa e, sunt ca alesii/numitii poporului, legea e facuta de ei, dar ei nu o respecta!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Veneam azi de la bucuresti,si ma depasit o masina de politie..eu mergeam cu 130 si ei cred ca aveau 160 si nu aveau girofarul nimic aprins)

Comment

@Bogdan91- Vorba lui nenea Iancu: era chiar politia in persoana

Comment

Treaba lor..noroc ca erau grabiti ca altfel mai pupam eu permis)..eram cu nea instrctorul in dreapta)

Comment

asa sunt taximetristii de ce va mirati ?
            si de politisti ce sa mai zicem ?!
            sigpic

Comment

Pai la ce am scris eu mai in urma, nu am dreptate? Iar cei de la antena 1, ar trebui sa mai faca reportaje si pe unde am scris eu mai in urma cu citeva zile

Fii atent in trafic
              Last edited by NASU; 16 January 2010, 12:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cine sa faca reportaje de la antena 1 de la noi ca sunt numai "profesionisti" acolo

Comment

Originally posted by Fane-CL View Post
                  Azi era un echipaj la 5Cl, un taximetrist a virat stanga de pe banda 1, vigilenti, baietii l-au oprit imediat. Poate asa se mai disciplineaza si baietii cu masini galbene, ca prea se cred stapanii soselelor.
                  O faza ca asta mi-a facut-o mie un membru de seama al LC Calarasi dupa trecerea de pietoni de la Penny in intersectia aceea, mai era si mazga. A facut-o intentionat sau asa conduce el?
                  ... restu' e logan

Comment

Despre cine e vorba? Daca e vorba de mine, am facut asa pentru ca probabil adormise careva in intersectie si detest asta, cum detest pe cei ce merg pe banda 2 cu 25 km/h si banda 1 e libera 500m. A, era sa uit- in aceeasi masura ii detest pe cei ce roaga pietonii de pe trotuar sa traverseze.
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Bravo Fane. Chestia cu rugatul pietonilor sa se dea jos de pe trotuar cred ca vine din Bucuresti. probabil ca acolo te invata altceva la scoala de soferi. Am observat si eu lucrul asta si ma enerveaza cand se face cate o coloana de 10 masini si pietonul nu vrea sa traverseze !

Iar cu benzile, pe mine m-a invatat la scoala de soferi ca a 2-a se lasa libera, o folosesti doar cand depasesti ceva de pe prima banda. cel putin asa era acum vreo 14 ani.
                      Last edited by psebastyan; 17 January 2010, 14:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @psebastyan- Normal asa ar fi, sa lasi banda a 2-a libera, dar cum sa faci asta cand banda 1 este..parcare?!

Comment

• Pai nu prea ai cum sa o faci !
                          sigpic

Comment

• aaaaa sa vedeti chestie tare azi de dimineata cind am facut ochi am vazut ca s-a intors iarna chiar in mijlocul anotimpului !
                            Oare pe ale noastre autoritati are sa le ia pe nepusa masa iarasi ?
                            Cu siguranta ca da dar ce sa faci ca sa citez un "mare" clasic in viata IARNA NU-I CA VARA

Comment

• @KOSTACHE- Super azi-dimineata! Un sfert de ora am curatat zapada de pe masina! De circulatia in oras, ce sa mai zic, dimineata inca nu se asezase ca lumea!

Comment

• lumeeeeeeeeeeeeeeeee nu se mai poate in Rominica asta a noastra chiar asa nu ii intereseaza pe astia de nimic nu au dat cu nimic pe strazi puteau azi de dimineata cind inca era morcioleala sa treaca si ei cu o lama ceva ca inca nu inghetase pe jos ca sa nu mai zic de acum pe seara ca este moartea caprioarei pe soselele minunatei noastre patrii
                                sa ne traiti ca morcovii!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google