Fanele, dar daca nu erau rutieristii in zona? Cu taximetristii cam asa e, sunt ca alesii/numitii poporului, legea e facuta de ei, dar ei nu o respecta!
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
-
Originally posted by Fane-CL View PostAzi era un echipaj la 5Cl, un taximetrist a virat stanga de pe banda 1, vigilenti, baietii l-au oprit imediat. Poate asa se mai disciplineaza si baietii cu masini galbene, ca prea se cred stapanii soselelor.... restu' e logan
Comment
-
Despre cine e vorba? Daca e vorba de mine, am facut asa pentru ca probabil adormise careva in intersectie si detest asta, cum detest pe cei ce merg pe banda 2 cu 25 km/h si banda 1 e libera 500m. A, era sa uit- in aceeasi masura ii detest pe cei ce roaga pietonii de pe trotuar sa traverseze.
Comment
-
Bravo Fane. Chestia cu rugatul pietonilor sa se dea jos de pe trotuar cred ca vine din Bucuresti. probabil ca acolo te invata altceva la scoala de soferi. Am observat si eu lucrul asta si ma enerveaza cand se face cate o coloana de 10 masini si pietonul nu vrea sa traverseze !
Iar cu benzile, pe mine m-a invatat la scoala de soferi ca a 2-a se lasa libera, o folosesti doar cand depasesti ceva de pe prima banda. cel putin asa era acum vreo 14 ani.
Comment
-
aaaaa sa vedeti chestie tare azi de dimineata cind am facut ochi am vazut ca s-a intors iarna chiar in mijlocul anotimpului !
Oare pe ale noastre autoritati are sa le ia pe nepusa masa iarasi ?
Cu siguranta ca da dar ce sa faci ca sa citez un "mare" clasic in viata IARNA NU-I CA VARA
Comment
-
lumeeeeeeeeeeeeeeeee nu se mai poate in Rominica asta a noastra chiar asa nu ii intereseaza pe astia de nimic nu au dat cu nimic pe strazi puteau azi de dimineata cind inca era morcioleala sa treaca si ei cu o lama ceva ca inca nu inghetase pe jos ca sa nu mai zic de acum pe seara ca este moartea caprioarei pe soselele minunatei noastre patrii
sa ne traiti ca morcovii!!!!!!!!
Comment
Comment