Circulatia Rutiera In Calarasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Florin mi-a spus ca a vazut astazi 3 masini de deapezire....!
    sigpic

Comment

• O fi vazut 3 masini de dezapezire dar probabil ca mergeau cu lama sus sa nu o zgirie.(lama).

De unde frate atita motorina nu vezi ca este criza?,cite probleme are si domnul primar unde sa se imparta mai intii?
      Last edited by NASU; 18 January 2010, 19:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Nasu- da mai nasule ai mare dreptate cit sa se intinda si el (primarul ) ca nu poate saracul si este posibil sa se rupa daca se intinde prea tare ........ dar poate lasa pe altul mai capabil

Comment

• Yo am vazut azi tot 3 masini de deszapazire: 2 au plecat spre Drajna si una a behait prin peco vreo 2 ore...Astepta sa vina vara
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Am venit azi de la Bucuresti prin sate,si acuma imi pare rau... 2 ore de la Lehliu la Calarasi. Nu tu lama nu nisip, doar zapada, gheata si vant. Si ''zmei'' cazuti in sant.
            In oras dau de specimene care si-au dat zapada de pe masina doar cat sa vada lumina de-afara, nici macar oglinzile nu le curata, merg cu 10km/h si se minuneaza cat de greu se circula... Bine ca au deschis astia varianta, mi-am jurat ca nu mai intru in oras decat daca n-am incotro..
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL- da super tari soferi sunt aia merg pe instinct
              si mai tare era unu de dimineata astazi care nu sincer nu stiu ce vedea prin parbriz ca era ori inghetat ori aburit si isi facuse si el asa o mica viziera ca era suficient ca il fereau altii
              aaaa si mare grija pe bulevard dupa politie spre renel ca sa spart ceva pe acolo o teava de apa nu stiu ce ca sunt niste sleauri pe sosea de numa numa

Comment

• va rog frumos sa imi spuneti cum se circula in calarasi si in special pe DN21. trebuie sa vin in calarasi la COMCEH si vin din braila.
                sigpic

Comment

• @bogdan_1984- Daca vii maine(20.01.2010), se opreste viscolul si se merge mai bine. Astazi inca bate vantul, trec masinile de deszapazire, dar se circula foarte greu! Bafta!

Comment

• mda, s-a amanat plecare pentru maine. sper sa fie mai linistita vremea si soselele curate. mersi pentru info.
                    sigpic

Comment

• Misto de aia de care spunea Fane-CL, care se uita prin parbriz cu periscopul probabil! Frate, nu s-ar scula cu 10 minute mai devreme sa curete geamurile, oglinzile..Ca daca serviciile Primariei fac treaba de mantuiala, macar noi sa incercam sa ne-o facem bine!
                      @Kostache-Multam de info! Langa Politie, cam vizavi de farmacie din cauza conductei sparte de care ai zis gheatza creste mititica...

Comment

• Misto tare cum s-a facut deszapezirea in oras! Nici macar zapada-gheatza din intersectii n-au indepartat-o. Ce sa mai vorbim de carosabil..Chiar in fata Politiei a franat unul brusc (e drept, si eu eram cam aproape!).Am ridicat piciorul de pe acceleratie, am franat usuuuuuuuuuuuurel, dar parca ma apropiam prea repede si am tras tot uuuuuuuuuuuuuuuusurel frana de mana! Idee tembela; m-a sucit f.putin de cur dar am oprit. Idem cre' ca a procedat taxiul din spatele meu, ca l-am vazut in oglinda iesit cu botul masinii de pe sensul de mers..Ufff! Trebuia sa avem cauciucuri cu crampoane de gheatza!

Comment

• Ha...2 masini am vazut azi in tot orasul..bineinteles de dezapezire..una era pe drumul spre podu` 4,statea pe dreapta,si una pe la 5cl strangea un morman de zapada,in rest nimic,numai zapada si iar zapada,la bloc langa andreimno am ramas inzapeziti),apoi in mircea voda(firar mama lor mereu uita mircea voda)asa ca daca aveti drum in mircea voda,lasatio balta!

Comment

• ha ha ha a inceput de azi sa cada cite un fulg ..... si asa de rau imi pare ca azi de dimineata am vazut vreo 2 masini de dezapezit care se plimbau prin " minunata "noastra urbe , chipurile dadeau cu nisip si cu sare dar acolo unde era dezghetat si trebuia sa le fac si eu cite o fotografie ca nu o sa le mai vedem curind ca doar a inceput sa ninga .
                            A si era sa uit de dimineata cind l-am vazut pe al 2 lea l-am aplaudat si se uita ala la mine ca la masini straine

Comment

• Cand am venit aseara de la tara SURPRIZA...... un vecin a dat doata zapada de la el din drept in mijlocul strazii dupa ce a trecut o vola mai acum cateva zile si a facut loc sa putem circula cu masinile !
                              sigpic

Comment

• asa e romanul nostru.....respectos si cu bun simt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google