Da' sa vedeti ce gheatza pe stradutele marginase! Mai ales in apropiere de semnele"STOP" Haioasa rau circulatia pe timp de iarna in urbea noastra. Vorba unui clasic in viata "Iarna nu-i ca vara!"
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Cat o fi de mare zapada, numai sa fie ultima pe iarna asta ca m-am cam saturat..
Comment
-
@Fane-CL- nici eu nu mai pot cu zapada asta am dat in iarna asta la zapada de pe masina de linga masina de pe masina...... de pe masina ........ de pe masina ......... nu mai poooooooooooooooooooooot vreau sa vina vara ,primavara sau vara care o dori sa se arate prima
Comment
-
De astazi la ora 18,pana maine la ora 09 este anuntat cod portocaliu cu posibilitate de a se extinde.Asa ca maine cred ca ne intalnim la un ceai foarte fierbinte daca nu sa aveti lopetii in masini sa ne facem ni noi loc.BAFTALogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
O gramada de utilaje azi dimineata prin oras, multe pe Sloboziei,la iesire din oras:unele plecau spre Drajna,altele se invarteau sa degajeze intersectia..Dar strazile laterale, tot pe ultimul loc. Ma gandeam azi sa las masina la serviciu, ca maine sotia si fetita stau acasa,dar pana la urma mi-am luat inima-n dinti, am venit acasa si am pus mana pe lopata si mi-am facut loc, ajutat de un vecin Ca problema mea era locul de paracare..LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment