@Rusu_Petre: Normal ar fi sa fie tot timpul. Parerea mea. Dar cum n-a mai fost demult, e normal sa ne intrebam cum s-a trecut la normalitate!
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Salutare fratilor.
Se pare ca noul ministru de interne i-a scos pe toti politistii pe strada. Si in Bucuresti strazile sunt pline de masini cu radare (Logan-uri MCV albe). Cel putin mie asa mi se pare ca sunt mai multe masini decat de obicei.
Zile calduroase va doresc la toti ca se apropie iarna.
Comment
-
Ce parere aveti de blocul pe care il face Agneza, vizavi de Finante? Cica vrea sa faca si un spatiu comercial/restaurant acolo. Dar unde o sa parcheze masinile? O sa le puna in straturi, le aseaza... in picioare?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Misto cu ceata care s-a lasat de azi-noapte! Cam jumatate dintre participantii la trafic n-aveau dimineata nici macar luminile de pozitie aprinse, nu mai vorbim de faza de drum sau de luminile de ceata! Astia sunt din aia care fac economie la filament!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Sambata am fost la tara, la Cascioarele. Drumul naspa pana la Manastirea; de la Manastirea la Oltenita si apoi la Cascioarele, deszapezit ca lumea, parca e in alt judet! Cred ca cei de la Drumuri Nationale Calarasi stau mai mult pe acasa decat pe drum cand e nevoie! Noroc ca si ieri si azi a iesit soarele si le-a facut treaba!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Pai ce sa bage bre pe stradute, cand sunt masini parcate pa ambele parti si abia mai poti trece cu turismul?
Comment
Comment