multumim Andrei!
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
In Oltenita, mergand dinspre Primarie spre piata, ai niste marcaje "inainte sau la stanga", FARA INDICATOR! Adica e interzis sa faci dreapta, dar cand o da putina zapada+noroi, cum o sa mai vezi marcajele? Sau asta e ideea? Si nu e singura intersectie "semnalizata" alan-dallas in Oltenita.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
intersectia dintre str. Pompierilor cu Viitor, venind dinspre Bulevard spre Grivita, nu este vizibilitate aproape deloc: intai stalpul si apoi pomul! daca mai opresc (asa e de obicei, cel putin cate o masina oprita) si masini in intersectie, te-ai scos. trebuie sa intri pana la jumatatea intersectiei sa vezi daca vine ceva din dreapta si..daca ai noroc, e liber.
daca nu
Ce ziceti de intersectia asta?
Comment
-
Atentie!!!, baieti.....varianta nord este varza se circula doar pina la spitalul tbc iar de acolo pauza ........,se lucreaza chipurile....de juma de an,azi am vrut sa merg pe acolo si binenteles acum ma costa,am zmuls bara de spate pe partea stinga intr-o gura de canal cind am vrut sa intorc.asa ca aveti grija cum si pe unde circulati.
Primaria si tovarasul primar al calarasiului trezeste-te.................
Comment
Comment