Astazi am dat o fuga la Cascioarele, la socri, sa iau un copan de porc si alte maruntisuri. Am plecat pe la 9 din Calarasi si pana la Manastirea numai zapada afanata 8-10 cm, numai buna sa iesi in decor! Dealtfel erau 2 ghinionisti intre Canton si Gradistea, iar pe la Rasa unul cu o Dacia 1300 a facut niste stanga-dreapta, stanga dreapta..Noroc ca in momentul ala nu venea nimeni din fatza! Dupa Manastirea, drumul bun, am mers cu 50-60 km/ora. La intoarcere drumul bun, ca intre timp s-au trezit si cei de la Drumuri din Calarasi si si-au facut treaba.
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Circulatie ingreunata in municipiu, datorita faptului ca in intersectii e zapada afanata si/sau gheatza; nu s-au bagat utilajele de deszapazire pe strazile laterale; proprietarilor de autoturisme le vine grreu sa dea zapada din jurul propriilor masini, preferand sa "fure" locurile de parcare ale celor care au muncit sa le faca...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Naspa... sper ca nu s-a lasat cu bara sparta sau alte pagube.
Comment
-
Am mers astazi prin oras si am ramas "placut "surprins de frumusete de cratere ce au aparut pe minunata noastra strada Bucuresti !
Daca dupa o prima ninsoare arata in halul asta ma intreb cum va arata la primavara ?
A si mare grija la primavara cind se va usca pe afara sa nu va prinda vreo furtuna de nisip ca au folosit fffffff mult pina acum
Comment
-
Asa e asfaltul ''electoral'' , tine tot atat cat tin minte alesii promisiunile din campanie
Comment
Comment