Da, prost este ca s-a oprit si apa de vreo ora si nu stim cat vor dura reparatiile
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Se pare ca s-au rezolvat problemele in intersecta de la 5 Calarasi, au plecat utilajele si se circula.
Comment
-
Salut colegi...stie careva dintre voi daca drumul dintre Lehliu Gara-Rasi-Orezu-Ciochina este bun si se poate merge pe el decent?
Vreau sa vin pe autostrada si apoi sa merg spre Cazanesti(la tara) ca sa nu mai iau toate comunele la rand pe partea cu Urziceniul.
Ultima data cand am trecut pe acolo acum vreo 3 ani stiu ca acel drum era CRIMINAL si cu toate ca am citit in presa locala ca s-ar fi inceput asfaltarea pe acel tronson vreau sa va intreb daca sa si terminat.
Mersi mult pt. eventualele informatii.
Comment
-
Ultima data cand am fost pe acolo, anul trecut tot rau era. Eu zic ca nu merita, timpul pe care il scutesti pe autosrada il pierzi de la Lehliu la Ciochina. Eu pe Urziceni as merge.
Comment
-
Ivan Marian - Te sfatuiesc sa nu o iei pe drumul acela,eu am neamuri la Lehliu,si asta vara am fost pana la Crasani dar cu aro,loganul il rupi pe acolo o sa-l sun pe unchimiu si te anunt mai tarziu
Ivan Marian-am vb cu unchimiu si nu sunt gropi sunt sleauri asa ca te sfatuiesc sa vi pe urziceni.baftaLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
M-a sunat Danutz si m-a rugat sa scriu sa fiti atenti la trecerile de pietoni. Politia Rutiera desfasoara astazi o actiune, pentru depistarea celor care nu acorda prioritate pietonilor. Mare atentie!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Mai fratilor, ce face-m cu intersectia de la 5 calarasi?, ca este de groaza la orele de virf, chiar primaria nu face nimic?, ca sa nu mai zic de sosele ca sunt jalnice.
Scuze de dublu post dar situ asta face figuri,atentie administrator!....
Comment
-
@NASU- Se lucreaza pe site...Se face curatenie..
Apropo de curatenie:s tie cineva cine vine zilele astea in Calarasi? Se peticeste(pardon! se asfalteaza ), se varuiesc borduri...Cine o mai veni frate, ca Iliescu a fost prin Calarasi, Constantinescu a fost, Basescu a fost.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment