da da de unde necurat asa este cum spune gusi se plimba prin oras cu viteza melcului si cind ies din oras talpa cit cuprinde si daca ii vezi mai incolo ce linistiti merg
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
La multi ani!!!
Ieri masina colegului nostru gusi a implinit o frumoasa "virsta" 50.000 km
la mai multi si fara probleme .Iata si dovada.....Attached Files
Comment
-
-
Interesant articol, oare cate din masinile inmatriculate in Bulgaria or fi in situatia asta?
Comment
-
felicitari gusi! am implinit si eu 49000km acum vro 2 zile app de circulatia in calarasi am primit acum 2 zile o amenda acasa si cand m-am dus la politie sa vad despre ce e vb mi-au spus ca pe strada bucuresti am parcat neregulamentar stil spic, adica oblic cu bordura. Asa ca aveti grija ca va fac poze si va dau amenda!
Last edited by Fane; 16 July 2010, 18:15.
Comment
-
Fratilor, ar fi de ras, daca nu e de plans! Astazi maretii, nemaipomenitii, gingasii, profesionistii, inaltatorii, clarvazatorii de la Drumuri Nationale Calarasi s-au apucat sa traseze marcajele pe Sloboziei, la iesirea din oras. DOAR CU LINIE CONTINUA! Munca de...(nu spun ce ca ma dau in judecata pentru calomnie ). Cum intri si cum iesi de la Vama, de la Rompetrol,de la reprezentanta Opel,de la service Nova Motors? De aia merge treaba asa bine in Romania, numai "dastepti"! Iar cei de la Rutiera care le-au dat avizul, chiar nu realizeaza ca n-ai cum sa intri(legal) in oras, decat ocolind 4-5 km,prin sensul giratoriu de la Bricostore?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment