Da, azi s-a rezolvat problema pentru Vama si Peco...Restul sa mai astepte!
Circulatia Rutiera In Calarasi
Collapse
X
-
Cam asa s-a circulat azi pret de vreo 2 ore in Calarasi
Comment
-
Mai,mai,mai! Se toarna "stratul de uzura"pe str.Bucuresti. Cica intr-o saptamana lucrarile sunt gata. Sunt curios daca o sa ridice si gurile de canal la nivel, asa cum e normal. Ce credeti, o sa faca asa cum trebuie sau iar "tipic romanesc"?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Eu de cand stau prin calarasi am vazut numai lucrari de mantuiala in materie de drumuri, imi aduc aminte de ultima isparava a lor cand au turnat un strat de asfalt pe DN3 de la combinat spre visini care dupa 2 luni a disparut ramand vechiul asfalt.
Azi am fost la spalatorie si am descoperit aripile si chiar pe usile din fata o sumendenie de picaturi de smoala.Desteptii au turnat smoala dar sa terminat ziua si nu au mai avut timp sa toanre si asfalt asfel a ramas o buna bucata de drum cu smoala deschisa circulatiei pe timp de noapte , acum sa vad cu ce am sa curat ca jetul cu apa nu are efect.
Comment
-
De cand a dat canicula unii parca au innebunit. Astazi am venit de la serviciu pe bulevard, am facut stanga la Agneza si hop! un "smecher"cu masina de Bulgaria in fata, pe contrasens! Era coloana la 'Stop" si individu a luat-o pe aratura. Daca circulatia fara permis a devenit sport national, ce sa te mai mire unul care merge pe contrasens!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Se asfalteaza de zor pe Bucuresti, poate chiar maine sa termine. Nici nu-ti vine sa crezi ca se poate lucra asa in Calarasi! Bineinteles, circulatia a fost deviata noaptea, sunt destui carcotasi care sa...carcoteasca, dar e bine ca se face. Poate intra si pe stradutelte laterale, sa le mai peticeasca si pe alea.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Unde asfalteaza? tot acolo unde au asfaltat si anul trecut, unde, bineinteles vor asfalta si anul viitor...
Comment
Comment