If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
gata sa inceput activitatea pe lc calarasi? se pare ca avem un organizator cu multa initiativa, asa da, ce sa mai spun despre co-organizator.
apropo, astazi te-am vazut de departe, mi se parea cunoscuta masina sti de unde?/ de la chestia aia roz sau rosie de la suportul numarului.
@Fane-CL: vezi ca te cauta ReBe! Te-am parat ca ai facut si tu poze la Sibiu si o sa i le pui pe transfer! Am pus eu cateva la "Intalnirea Nationala 4 Sibiu', dar ea vrea mai multe.
@gigi_tudorake: Gigele, sincer ma bucur pentru voi! Distractie placuta!
Deci si CL 02 YSA, si CATALINSKY si-au pus emblemele! Sare in ochi emblema,mai ales pe grila de la radiator. Cred ca e suficient doar pe fatza, nu mai e cazul saa facem cate 2. Ce zici FANE-CL?
Asta depinde de fiecare, cine vrea una primeste una , cine vrea doua- doua. Inca mai avem, daca mai e nevoie sa facem o sa fie diferite ca dimensiune, adica set fata- spate.
@Fane-CL- Am luat adineaori o sticla de Bergenbier la 0,5 litri, exact cu roata dreapta fatza! Sticla s-a facut praf, cauciucul o sa vad maine dimineata... Dac plec la serviciu cu taxiul sau nu!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment