@Daniel92- Ce ai facut dom'le de zici ca putea sa iasa fum? Te pregatesti pentru pompieri?
Discutii generale
Collapse
X
-
Salut! Eu, cel putin, n-am condus, as fi curios sa vad cum merge...
Comment
-
am legat detectoru la plafoniera si zicea nea fane sa nu il ard
Laure merge sa lipesti si cum ai zis tu eu am lipit de placutele alea prima si ultima, nu pe pini 1-3 sau 2-3 ca e tot aia am verificat eu . e firu rosu pe rosu si alb pe negru P:P
acuma nush cate minute sta ala aprins dupa ce inchid masina daca e sa imi faca nea fane ceva sa se opreasca mai repede . cred ca sta aproape 1 ora sau ceva de genuLast edited by daniel92; 15 February 2011, 22:00.LOGAN 1.4 MPI
Comment
-
30 de minute sta alimentat, daca vrei putem sa schimbam timpul, doar sa-mi zici cat vrei
Comment
-
azi am montat condensatoru pt subufer :d se aude bine si vreau sa spun ca mia scazut si din flambarea la leduri mai face cate nitel :d acuma nush de la ce mai poate sa fie mia mai zis cineva daca e sa schimb firele sa pun mai groase . pana la urma le las asa nare ce sa facaLOGAN 1.4 MPI
Comment
-
Originally posted by daniel92 View Postaha il contactez maine pe gusy
am observat o problema in seara asta la masina la unele denivelari a inceput sa imi trosneasca ceva undeva pe la motor din cate aud eu dar nu la toate iar cand pun frana imi trosneste de fiecare data cand apas , mai ales cand e viteza mica de cate ori apas pedala face trosc tosc de la ce poate sa fie , stie careva ?Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment