Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da Laur am trecut si eu la sezonul cald numai ca m-am cam grabit , au cam trei saptamani de cand le-am schimbat, inainte de ultima zapada cand se incalzise un pic.Asta e graba strica treaba.

Comment

• Lasa ca ultima nu a fost zapada mare ce ai avut proble cu cauciucele,le-ai schimbat
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Fane- Ce zice Laur, ca-ti da la schimb niste jante de tabla? Ti le dau pe ale mele, cu tot cu cauciucuri de iarna!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• cam smechere jantele cate foi a costat ?
          LOGAN 1.4 MPI

Comment

• cat vrei pe faruri BAN-ule?

Comment

• nush daca le dau jos momentan le am pe masina daca le dau jos te anunt . vezi ca mi se pare ca le are visu pe ale lui ca lea dat jos
              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• A nu Laur nu am avut probleme dar am vrut sa le dau jos pe cele de iarna sa nu se mai toceasca sa mai trag un sezon rece de ele, cele de la tine mai merg(pana le fac opinci).In rest totul e ok , merci inca o data ca m-ai salvat.

Comment

• daca te hotarasti ma anunti

Comment

• Nu e frumos Fane, vreau si eu dalea ( misto mai sunt jantele, acum vreau sa le vad pe masina sa vad cum se vad, sa le stapanesti cu placere si sa le invarti fara incidente.

App cu masina, da nea Gusi ai dreptate, vrea preferance nu prestige, am incurcat eu variantele
                    Last edited by florinneny; 12 March 2011, 13:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• EDW - Ma bucur ca am putut sa te ajut

NENEA jantele lu Fane sunt urate ma dar vreu sa-mi iau si eu
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• baieti nu uitati ca am nevoie de jante de tabla,sa pot trece si eu la sezonul de vara.

Comment

• mi-a sosit jantele o sa pun cateva poze daca le montez pana duminica
                          LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Pune cu ele asa pana le montezi sa vedem si noi ce ai cumparat
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• uite mai laure cateva poze facute imediat dupa ce le-am monta . sa nu zici ca nu iti arat si sa vada si ceilalti

POZELE SUNT FACUTE CU TELEFONU NU PREA SE VAD BINE
                              Attached Files
                              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• nu trebuia sa mai pui ma ca doar le-am vazut acum 30 de min
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google