Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce zici mai nea Florine?Nu mai vi pe la intalnire?Mai treci pe la mine
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Marin_Piriu- Multumesc de interes. Ne auzim la un telefon!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• nenea gusi am mintit chiar acum am fost in pod si nu am gasit jaluzele dar daca aud la cineva te contactez

misache in spate la ardeleanu pe strd zavoiului mircea voda blocuri se ocupa niste baieti au atelier ptr/parbrize ciobite
        Last edited by marin piriu; 12 April 2011, 14:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Marin_Piriu- Nu-i nimic, am gasit alt mod sa rezolv altfel problema.
          @Leon's- Nu spui ca esti pasionat de poze.

Comment

• @Gusi- Mai mult de excursii la munte si cind vezi ce peisaje frumoase are tara noastra e si pacat sa nu faci si ceva poze.

Comment

• @Leon's - Da,sunt multe zone superbe;am si eu ceva poze, dar mi-a fost lene sa le urc. Nu mai vorbesc de colegul Gigi_Tudorake care de 2 ani tot ne pune niste poze din Spania si nu am apucat sa le vedem!

Comment

• am luat un prim contact vizual cu bebe arabagiu.

Comment

• pana acun nu ai vorbit cu bebe? mai nenea rusu

Comment

• asteptam detalii

Comment

• Pana la detaliile lui nenea Rusu sa va zic eu una: In dupa-amiaza asta, acum vreo ora, mi-am spart suportul de numar din fata intr-o aripa de Daewoo(parca Nubira, dar nu sunt sigur).
                      Mergeam pe Bucuresti catre Orizont si la intersectia cu Zavoiului mi-a tasnit unul cu CL-31-ROX in fata. Am franat si nu cred ca a durat 1-2 secunde pana ne-am atins, dar a fost o senzatie stranie: vedeam cu incetinitorul cum ma apropii de el si credeam ca ii trag una chiar in usa din spate...Noroc ca de obicei merg doar cu a doua pana trec de 40... Pan' la urma mi-a spart suportul de numar si am niste zgarieturi mici pe bara..."Dom'le,mi- a zis dupa ce am oprit, imi cer scuze, eram cu sotia de la doctor, ne grabeam..." I-am cerut banii pentru suporturile de numar si n-am mai facut scandal. Ce sa mai zic? Eram si cu mama in masina, incepe si ea, ca ma rugase sa merg la piata, sa-i car cate ceva-"Aoleu, nu trebuia sa-ti zic sa mergi, uite ce am patit..."
                      Asta e, bine ca n-a fost mai rau...
                      Apropos, ca nu mai tin minte, parca se suspenda dreptul de conducere pe 30 de zile daca nu stai la "Stop" sau nu mai stiu eu?

Comment

• Gusi daca chemai politia asta patea individul.
                        Art. 101. -

(3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:
                        a) nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depăşirea sau trecerea la culoarea roşie a semaforului, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulaţie din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale;

Art. 106. -
                        (1) În cazurile prevăzute la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3), art. 102 alin. (3) şi art. 107 conducătorul de autovehicul sau tramvai trebuie să se prezinte obligatoriu, conform convocării, pentru verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie.
                        (2) În cazul nepromovării testului de cunoaştere a regulilor de circulaţie, perioada de suspendare se prelungeşte până la promovarea testului.

Totusi bine ca nu a fost mai rau.

Comment

• @LEON'S- Da, cred ca de aia se speriase nitel si imi zicea sa ne intelegem... Pai omeneste, n-avea rost sa fac alfel, in cazul de fatza.

@DMIHAILIDIS- Telefonul dlui.Chihaia 0726.758.256. Mi-a zis ca o reglare de culbutori e 20-30 de lei.
                          Last edited by Gusi; 14 April 2011, 21:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E bine ca n-a fost ceva serios, iar in legatura cu cel cu Nubira... toti gresim, eu zic ca ai procedat corect.
                            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane- Mda, acu' ma gandesc ca puteam scoate ceva benzina
                              Glumeam. Ma bucur ca gandesti la fel, asta a fost, bine ca nu au fost pagube sau altele..

Comment

• Gusi si ti-a dat 2 lei sa iti cumperi suport de numar???
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google