Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu am parcato in garaj
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• La Bucuresti n-a fost grindina
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Ne mai intalnim in trafic cu unii membri: AndreiMNO, CristYPY, Nasu, Danutz...Ca pe aicea dau mai rar.
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• ce parere aveti de imaginile astea?
          Attached Files

Comment

• Interesant, e pe masina ta?

Comment

• da, de mult imi propusesem sa fac asta si ieri am reusit. http://www.youtube.com/watch?v=_bEXcGU2A7k

Comment

• @Valy99- Dragut! Poate vii sa ne cunoastem. Avem intalniri in fiecare duminica, in parcare la BCR.
                @EDW- George, te-am vazut in seara asta, erai cu familia pe la casute! Te-am salutat dar erati in nu stiu ce negocieri cu cel mic!

Comment

• ypy , andreimno cum se comporta masina cu arcurile taiate , ati puso pana acuma cumva pe elevator ?
                  LOGAN 1.4 MPI

Comment

• duminica promit ca o sa ajung s eu, dar nu stiu cam pe la ce ora?

Comment

• La ora 15 ne gasesti la BCR in parcare.

Comment

• Multumesc lui DMihailidis pentru ajutor. In seara asta m-a sunat si am mers la el sa incercam o aerisire la frane; de la un timp parca nu mai "tine" cum trebuie, pedala se ducea pana la fund. Dupa operatiune si-a revenit cumva, dar nu sunt complet multumit. Eu cred ca tot schimbul lichidului de frana, asa cum recomanda producatorul, trebuie facut. Nu inteleg de ce cei de la "Condorul" fug de operatiunea asta...
                        Sa vedem maine, poate trece Fane pe la mine, sa se uite si el.

Comment

• Gusi...scoti tot lichidul...bagi altul nou...si aerisire de la cea mai indepartata roata de pompa de frana pana la cea mai apropiata(sigur stii asta)...si trebuie sa iasa...daca nu vezi sa nu piarda lichid pe undeva...daca nu pierde...vezi la pompa de frana ...nu are cum sa nu iasa...tu-i mama ei de frana.
                          sigpic

Comment

• @valeriuciprian- Multumesc! Problema e ca sunt zero la mecanica si de aceea cer ajutorul colegilor si prietenilor pana sa iau costisitorul drum al serviceului...

Comment

• Eu sunt de parere ca trebuie sa cauti alte placute, astea "de origine" luate de pe-aici nu-s chiar ce ar trebui sa fie...

Comment

• @Fane- Multumesc de ajutor! Da, am observat ca placutele alea "de origine" nu s-au tocit mai deloc de 20000 km, dar au cam jumulit discul. O sa caut ceva la Daciashop, au preturi pentru toate buzunarele. Am cautat pe la Mecantu si p'acolo inca n-au auzit de placute TRW, Ferodo etc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google