Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @NASU- Da, a adus, le iau eu la serviciu. Doar ti-a promis! Poati sa treci pe la mine pe la serviciu sau i le dau lui Danutz(BDM).
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• imi pare rau ca am ratat intalnirea de astazi!....YPY chiar a facut niste poze reusite!!....BRAVO domnule fotograf!!!!
      sigpic

Comment

• @StefanSRT- Pai le-a urcat? Alea sunt facute de mine, cu aparatul lui Danutz(BDM).

@StefanSRT-Ramasesem eu in urma..
        Last edited by Gusi; 15 November 2009, 21:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Stefan SRT-Multumesc!!!

Comment

• @Fane-CL- Pentru cei care nu au fost la intalnirea de ieri, cred ca ar fi interesant sa afle ce au(am) pierdut la Tulcea. Vorba lui nea Marin: fuse, fuse si se duse, dar e bine de stiut, cred eu..

Comment

• Ia vedeti voi aici ce ati ratat- o zi super, o multime de oameni, de asemenea si o gramada de cadouri.
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Bravo Fane. Ai pus si sare! dupa ce ai povestit duminica, ne-ai mai aratat si poze. ce sa mai, am ratat o adevarata ocazie! Asa ne trebuie daca nu am venit cu tine. dar data viitoare....

Comment

• Pai am zis sa sufere si aia care n-au fost duminica si n-au auzit de la Fane-CL
                  @psebastyan- Nu te-a bombanit sotia pentru ecuson? Sau te-ai hotarat sa-l cosi singur? Vorbeam azi cu Nasu, care a trecut pe la noi pe la serviciu, ca-i da de lucru sotiei..Eu am scapat ieftin, ca sotia mi-a dat ac si ata si mi-a urat spor la treaba
                  @Fane-CL- Ce anvelope de iarna aveti domnu'! Sa le folositi cat mai mult!

Comment

• Da, multumesc! Acum poate sa vina iarna

Comment

• frumoasa intalnire...intr-adevar o mare ocazier ratata

Fane maine sunt liber daca vrei sa punem folia aia...astept un telefon...
                      Last edited by CristYPY; 17 November 2009, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Intorc si eu cutitu in rana cu un filmulet...

sigpic

Comment

• Fain filmul...
                          Acuma, baieti, cand primim cate o invitatie, eu zic sa-i dam curs, nu de alta dar poate o sa organizam si noi la randul nostru ceva si stiti cum e- ca la nunta- nu te duci- nu vin.

Comment

• @SoNyKeL,Super tare si la cat mai multe intalniri de genul acesta!!!!!!!!!!!!
                            sigpic

Comment

• @Gusi. inca nu l-a vazut! o sa fie surpriza: probabil ca il voi coase eu!

@SoNyKeL asa este. l-ai infipt mai adanc......Frumos film. Felicitari! Data viitoare nu mai ratam. Am vazut ca s-a distrat toata lumea, de la cei mici pana la cei mari. Felicitari inca 1data!
                              Last edited by psebastyan; 17 November 2009, 13:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da chiar fost frumos filmul...!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google