@cristY YPYfii sigur ca mai jos de 85 cp nici nu ma gandesc..
Discutii generale
Collapse
X
-
@StefanSRT- Aici cu consumul ai dreptate: zilele trecute vine Fane-CL pe la serviciu sa ne arate consumul mediu si autonomia estimata de computerul de bord, dupa ce facuse plinul si mersese si ceva kilometri! Marturisesc ca m-a incercat pacatul invidiei:consum mediu, 3,8 l/suta, autonomie estimata,peste 1100 km!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
nu ma intelegti gresit...sunt foarte multumit de dci dar parca prea multe cazuri ciudate cu injectoarele asta...si nu accelerarea rapida este problema care dauneaza injectiei ci motorina si mersul la turatie mica cu viteza superioara...si legat de consum....motorizarea asta este foarte buna....indiferent cum o conduci consuma foarte putin
Comment
-
Salutare baieti,nu am mai intrat de citeva zile ca am fost la servici,dar iata ca am reusit sa intru sa vad ce mai este nou.
Azi am patit belea...,am fost pe la baieti o fuga la gigi si la vgusi si cind am plecat de la ei am vrut sa ma duc la condoru sa bag ceara in usi dar am ajuns la condoru pentru altceva mai grav.pe celebra noastra varianta nord binenteles nesemnalizata ca se lucreaza ,am ajuns pina laspitalul tbc dar acolo a trebuit sa intorc pentru ca se lucra ,binenteles ca in momentul in care am facut manevrele de intoarcere m-am urcat fara sa vad pe o teava de canalizare care era mai sus decit nivelul soselei si am facut praf bara din spate sa smuls pe partea dreapta si acum am apelat la casco pentru ca ma usca.asta este atentie baieti.......pe sosele calarasului.
Comment
Comment