Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imbunatatiri logan
    Attached Files

Comment

• manujupanu-de unde ai cumarat kitul cb?

Comment

• @CristYPY-Mai bine ii dai un PM lui manujupanu ca sa-ti raspunda, ca poate nu mai intra curand pe la noi.
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• ce inseamna "kit cb"? am idee cam ce ar fi dar vreau sa stiu exact. si cat costa?

Comment

• Multumesc lui gusi pentru ajutorul acordat ,si lui fane-l pentru sfaturile privind traseul.

Comment

• @NASU- N-ai pentru ce Adrian! Bine ca ai te-ai intors inainte de viscolul anuntat de meteorologi.

Comment

• Originally posted by NASU View Post
                Multumesc lui gusi pentru ajutorul acordat ,si lui fane-l pentru sfaturile privind traseul.
                Pentru putin. Cam repede te-ai intors, macar ai avut timp sa rezolvi treburile pe-acolo?
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Am reusit sa rezolv tot ce aveam de rezolvat dar as fi vrut sa mai stau putin sa ma relaxez la munte dar din pacate vremea nu a tinut cu mine.
                  Stiti cu este vorba aia....,la omul sarac nici boii nu-i trag

Comment

• @NASU- Lasa ca vine vara, o sa avem timp sa ne relaxam. N-ai vazut ca si prefectul de Bucuresti a fugit acasa, speriat de avertizare?

Comment

• nu am cumparat cipu ala doar ma intereses si eu cum se monteaza si cand s-o mai incalzi o sa pun

Comment

• @Fane-CL: Fanele, ziceai ca-mi dai un semn cand ajungi acasa. A,si au intrebat baietii de legitimatii

Comment

• Salut Calarasi, salut loganisti!!doresc sa vad si eu niste poze cu voi sau cu masinile de la intalniri. multam si drumuri faine!
                          lipsa text

Comment

• Salutare! Vezi aici poze de la intalniri. Esti cumva din Calarasi?

Le: se pare ca nu..

Originally posted by Gusi View Post
                            @Fane-CL: Fanele, ziceai ca-mi dai un semn cand ajungi acasa. A,si au intrebat baietii de legitimatii

Am ajuns. Comanda de ecusoane e data, cand sunt gata va dati seama ca n-o sa le tin la mine
                            Last edited by Fane; 8 February 2010, 23:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• e careva din calarasi care monteaza compiuter de bord la logan preferance

Comment

• Vrei sa montezi kit-ul pe care il ai deja?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google