Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde gasesc in calarasi un om cu reflectometru,am statia de 3 ani si vreau sa schim b pozitia antenei

Comment

• Nu stiu pe nimeni, daca ai drum la Constanta Intreaba in 22 de Traian, te rezolva omul si nici nu e prea scump.
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL- Da, l-am sunat pe DANUTZ(BDM) si i-am zis ca ti-ai pus o undita pe masina Vezi dupa calibrare si probe ce si cum, arata super!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Fane-CL - sper sa aveti timp frumos sambata si duminica la bv ca astia anunta numai ploi si lapovita
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Dupa lungi cautari m-am oprit la un Midland 278-10w si antena ML 145 cu montura magnet de 120mm.Din ce am citit multi au pareri cam proaste despre TTI-uri(semnal prost,bruiaje,etc).Saptamina viitoare cred ca ajung sa le iau,de montat cind oi scoate masina din garaj...

Comment

• @danutz- Da, arata bine, am vazut acum o poza. Si antena cu talpa magnetica de 120 mm are si "undita" lui Fanel.

Comment

• a intrat o pietricica la curea si s-a rupt, a blocat intinzatorul, a indoit fulia de la vibrochen, a ars garnitura de la chiuloasa, si a indoit 4 supape.

@Laur-ZCL- am reparato la mecanicul care mi-a facut pana acum ce am avut nevoie la masina si am scapat de 3 ori mai ieftin decat la reprezentanta
                Last edited by AndreiMNO; 27 February 2010, 18:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Aceeasi problema o am si eu numai ca la mine se intampla la ambele amortizoare si mai este o problema in momentul in care virez stg.-dr. se misca si flansele odata cu rotile.Este normal sa se intample asa?
                  Iata si cateva poze:
                  Cineva poate sa-mi spuna si ce s-a intamplatde au ajuns asa???????
                  Imagini atasate (micsorate)
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• @StefanSRT-Nu cred ca au nimic. Ne mai uitam maine.
                    @AndreiMNO- Sa ne dai detalii despre mecanic si sa ne faci cunostinta!

Comment

• stefan staai linistit ca nu e nici o problema,este normal asa sunt toate deoarece la logan sa renuntat la pivotul superior si bascula, telescopul si arcul find prins direct pe butucul rotii

Comment

• @crull - si atunci cand a venit din fabrica erau lipite de oala amortizorului ? :-?
                        sigpic

Comment

• nu erau lipite
                          Daca te duci maine la intalnire roaga baieti sa ridice capota sa vireze si ai sa vezi la absolut toate ca se ridica tampoanele de pe oala in partea in care vireaza incluziv la cele noi

Comment

• Cunosc eu un mecanic bun de logan ,si am si un baiat super doxat in deale statiilor face orice.ce nu stiu este, la ce bani lucreaza.

Daca va hotariti iau legatura cu ei,eu cred ca o sa fiti multumiti.
                            Last edited by NASU; 28 February 2010, 12:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pentru cei care inca n-au primit legitimatiile le gasiti la Gusi.
                              Ce spuneti, ne facem si noi tricouri?
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Da, legitimatiile sunt in masina, ma gasiti zilnic la serviciu, majoritatea stiti unde...
                                @Fane-CL- Eu sunt pentru.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google