Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @NASU, LAUR-ZCL- Mai vbim maine, la intalnire.
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Multumesc lui marian ysa pentru jenti,SI CAPACE.

Comment

• Promotia cu poze de la Domo s-a terminat pe 12 martie De acum pozele sunt 0,39 lei/buc.la o comanda minima de 50 de bucati...

Comment

• astazi aduc stiketele pentru cei ce m-au rugat sa le fac

Comment

• ok multumim
            sigpic

Comment

• in seara zilei de 15 martie in timp ce ma indreptam din directia orizont spre scoala 8,un OPEL ASTRA H ALB CU GEAMURII FUMURII SI PE FATA SI PE SPATE mi-a iesit in fata de pe strada victoriei din spre 2 moldoveni si a oprit p sensul meu de mers eu am virat stanga sal evit si am parasit sensul de mers traversand scoarul dupa care el a facut stanga pe contrasens si si-a vazut linistit de treaba.II ROG PE TOTI CEI CE VAD MASINA ASTA PARCATA IN TRAFIC SA PE UNDE O MAI FI EA ACUM SA MA ANUNTE.(MASINA ESTE POSIBIL SA FI AVUT NUMERE ROII)

Comment

• Cristi, lasa-l ca tot n-ai ce sa-i faci (legal). Tine-te de baietii de la Condorul sa termine lucrarea repede.. sper sa vedem YPY cat mai curand pe drum.
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @CristYPY- Am auzit de accident.N-a reusit nimeni sa-i ia numarul de inmatriculare? Imi pare rau Ai spus ca tu n-ai patit nimic. Dar masinuta? Ce a rezultat dupa "consultul" mecanicilor?

Comment

• Nu ii grabii ca d-au buleala,iti spun din propria experienta
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• masina are probleme serioase dar din discutiile ce le-am avut cu mecanicii ce ii cunosc eu de la condoru am inteles ca nu prea este mare aglomeratie si ca au si piese in concluzie eu au fost optimisti si mi-au spus ca este posibil sa iau masina din service chiar vineri....dar...asta ramane de vazut

Comment

• Bafta Cristi! Daca putem sa te ajutam cu ceva, spune si incercam!

Comment

• @gigi_tudorake - Cat ma costa si pe mine sa-mi schimbi iluminatu la bord?

@Gusi - cum fac si eu geamul sa se ridice fara sa pun contactul
                          Last edited by Laur-ZCL-; 18 March 2010, 19:31. Reason: Automerged Doublepost
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Laur-ZCL- Asta cu geamul e simplu. Daca treci maine pe la mine pe la serviciu, cel mai bine pana in 12-12,30 ca dupa aia am de lucru- o rezolvam in 5 minute. Gigi e plecat mai toata saptamana la Oltenita, dar vbim maine.

Comment

• @Gusi-nu stiu daca ajung pana in 12 ca pleaca tata la buc cu treaba aia si nu cred ca se intoarce dar o sa te sun
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Nu-i problema atunci, treci cand poti sau ne auzim la telefon. Putem s-a facem si sambata sau duminica la intalnire.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google