Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am inteles SoNyKeL. multumesc. atunci vad cu cine ma "combin" si eu la masina. Cine va fi dispus sa ma ia si pe mine.

Comment

• cred ca se vor gasi doritori. daca vine cineva fara tine ii urechez eu cand ajung aici

sigpic

Comment

• ma ofer sa te ajut eu sebastian,ne combinam la cheltuieli si plecam la drum fara nici o problema

Comment

• Sincere multumiri lui Laur-ZCL pentru operatiunea "Puisorii"!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Pt putin Gusi,imi pare rau ca am intarziat eu putin si nu am ajuns la fara zece,dar acolo am stat 30min
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Pai am aflat amanunte, stai linistit! Eu doar am vrut sa-ti transmit multumiri si in fata colectivului si sa-ti amintesc ca sunt dator Sambata plec la Cascioarele, poate ai ceva pentru Oltenita, spre exemplu.

Comment

• Am testat statia pe ruta Calarasi-M.Kogalniceanu(Constanta)si pot sa spun ca face toti banii,stiam cu 15-20 km ce se intimpla in fata mea,eram in apropiere de Cernavoda si am aflat ca este un radar nou in localitatea Castelu si multe alte informatii din trafic,cred ca o statie este utila 150%(cu conditia ca drumul sa fie circulat de mai multe vehicule echipate cu statii cb)

Comment

• de gropi nu zici nimica ? ) ... astazi la orele 9:15 si 14:20 nu era radar in castelu..probabil erau in pauza

Comment

• @Gusi - k Gusi ms,sa vb cu mama maine daca are ceva pt Oltenita si poti sa-mi lasi te anunt maine sa nu mai pun eu la posta.ms
                    @danutz - pe bune,treb sa fac si eu o investitie intr-o statie
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Salutare ! Stie cineva daca vopseaua sau tabla are garantie? Mi-a aparut un puct de rugina si ma gandeam ca poate mi-o fac aia de la Condoru gratis Garantia masinii mi-a expirat.
                      http://www.achats-industriels.com/au..._habitacle.jpg

Comment

• Garantia anticoroziune este de 6 ani...depinde de unde ti-a aparut acel punct de rugina...daca ti-a aparut de la interior spre exterior da...intra la garantie...daca e invers cam nu...oricum e problematica treaba asta cu rugina pe garantie.
                        sigpic

Comment

• Merci pentru raspuns rapid. Problema e cam naspa e de la exterior spre interior, poate de la o piatra, poate de la aparatul de la spalatorie, cine stie...dar cred ca mi-o repar singur, sigur nu am nici o sansa cu garantia. Merci.
                          http://www.achats-industriels.com/au..._habitacle.jpg

Comment

• Daca e de la exterior nu merge...ca nu e vina producatorului masinii ca a sarit piatra...iar la faza cu garantia aia de 6 ani e cu dus si intors pentru ca daca tu dupa ce iesi din garantie su te mai duci la ei sa faci reviziile vor comenta...pe carnetul de verificari ai o rubrica referitoare la garantia anticoroziune.
                            Cu placere.
                            sigpic

Comment

• merci mult Cristi. discutam cand ne intalnim ce, cum si cat. merg cu tine atunci

Comment

• Astazi Gigi_tudorake si si-a aranjat lucrurile in portbagaj. A fost tare, n-aveai loc sa mai pui un ac
                                Eu maine plec la tara. Ne vedem dupa Sarbatorile de Paste. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de aceste zile!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google