am inteles SoNyKeL. multumesc. atunci vad cu cine ma "combin" si eu la masina. Cine va fi dispus sa ma ia si pe mine.
Discutii generale
Collapse
X
-
Pai am aflat amanunte, stai linistit! Eu doar am vrut sa-ti transmit multumiri si in fata colectivului si sa-ti amintesc ca sunt dator Sambata plec la Cascioarele, poate ai ceva pentru Oltenita, spre exemplu.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Am testat statia pe ruta Calarasi-M.Kogalniceanu(Constanta)si pot sa spun ca face toti banii,stiam cu 15-20 km ce se intimpla in fata mea,eram in apropiere de Cernavoda si am aflat ca este un radar nou in localitatea Castelu si multe alte informatii din trafic,cred ca o statie este utila 150%(cu conditia ca drumul sa fie circulat de mai multe vehicule echipate cu statii cb)
Comment
-
Salutare ! Stie cineva daca vopseaua sau tabla are garantie? Mi-a aparut un puct de rugina si ma gandeam ca poate mi-o fac aia de la Condoru gratis Garantia masinii mi-a expirat.
Comment
-
Merci pentru raspuns rapid. Problema e cam naspa e de la exterior spre interior, poate de la o piatra, poate de la aparatul de la spalatorie, cine stie...dar cred ca mi-o repar singur, sigur nu am nici o sansa cu garantia. Merci.
Comment
-
Daca e de la exterior nu merge...ca nu e vina producatorului masinii ca a sarit piatra...iar la faza cu garantia aia de 6 ani e cu dus si intors pentru ca daca tu dupa ce iesi din garantie su te mai duci la ei sa faci reviziile vor comenta...pe carnetul de verificari ai o rubrica referitoare la garantia anticoroziune.
Cu placere.sigpic
Comment
-
Astazi Gigi_tudorake si si-a aranjat lucrurile in portbagaj. A fost tare, n-aveai loc sa mai pui un ac
Eu maine plec la tara. Ne vedem dupa Sarbatorile de Paste. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de aceste zile!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment