Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gusi ,nu are cum sa fie 1,6 16v la fel ca al meu ,acest model a inceput sa se fabrice abia in 2006 misepare.

Oricum este un model simplu 1,6 mpi.
    Last edited by NASU; 6 April 2010, 17:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @loganu- pai si cum facem?
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• aa sa nu uit transportu a e 10 lei..dar lasa ca dai o bere .. pai il comand si ne socotim la tulcea ?

Comment

• Ok, ia-le si ne socotim atunci. Mersi mult.

Comment

• @Fane-CL: Am stat azi de vorba mai mult cu Gigi_Tudorake. Chiar daca n-a mai scris si n-a mai ajuns la intalniri sa stii ca ne-a urmarit. Tre' sa fim atenti, ne pandeste din umbra. A, si i-a placut faza cu "cine e Gigi.." si "flotantu' de Oltenita"
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• eu am dat pe loganul meu 1.4 din noiembrie 2005 3300 euro ! Si avea atunci 32000km... asa ca preturile sunt jos ca e criza ! Lumea acum cumpara masini noi prin programul rabla... Stie cineva cine mai monteaza prin oras kit de activare comp de bord ca am vb cu Gigi_Tudorake si vad ca nu prea are timp de mine...

Comment

• uite am vb mai devreme cu un var in alba...o dat un logan preferance 2006 1.4 cu 3500 - 110 mii de km ...eu zic ca l-a dat bine )

Fane inca ma ciondanesc cu ala cu stopurile reflectorizante..s-a trezit sa zica ca 20 de lei e de bucata..incerc sa negociez sa le iau cu 30 pe amandoua plus transport

Comment

• @andr3i1990 -Nu cred ca Gigi are timp, din decembrie anul trecut lucreaza mai mult la Oltenita, pleaca dimineata, vine seara N-a mai ajuns nici la intalniri...

Comment

• Am observat ca nu prea are timp... Nu mai stiti pe nimeni care monteaza kit-ul de activare CB in Calarasi?

Comment

• Mergi la Polivalenta, la intalnirile loganistilor bucuresteni si sigur gasesti pe cineva sa te ajute. Intra pe topicul lor si vezi cand au intalniri, parca sambata..

Comment

• Am vorbit cu Fane si a zis ca ma rezolva maine pe la 10. Daca nu ala va fi urmatorul pas. Ms Gusi!

Comment

• mai era cineva care monta si alarme in CL. tre sa caut nr sa ti-l dau, poate monteaza si CB

Comment

• Astazi am vazut si am si mers cu masina prietenei de care v-am spus zilele trecute. Este un AMBITION, 1,6 MPi, aproape 83000 km, distributie schimbata, dupa cum i-a spus fostul proprietar. Treaba cu 16 valve i-a spus-o un "cunoscator" cu care a fost sa ia masina, ca deh!, ea femeie, nu se pricepea! Dupa cum am observat, motorul e mai silentios decat al meu, si chiar decat al lui Gigi_Tudorake. Ea e incantata de masina, sa aiba bani de benzina!
                            P.S. Fane-CL ia montat astazi CB lui Andr3i1990.

Comment

• 1-Fane-CL
                              2-Gusi
                              3-Stefan SRT
                              4-Laur-ZCL-
                              5-Danutz
                              6-CristYPY
                              7-AndreiMNO
                              8-kostache
                              9-florinneny

Asta e lista pentru plecarea la Tulcea. E cineva care s-a razgandit?

Comment

• Da mi-a montat Fane CB azi, ms mult Fane! App am rezolvat si cu troscaitu ala cand invarteai de volan... era un surub de acolo de sub bord prins aiurea... nu intrase in gaura.. iti multumesc inca odata ptr ca m-ai ajutat!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google