Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si o completare- daca vad proiector aprins jur ca il sparg.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Fane-CL - in ale mele sa nu dai te rog frumos,cred ca sunt singurul care nu are proiectoare
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Fane da rau mai esti. sa le zic si la duster sa stinga dracu proiectoarele ca ne faci vreo nefacuta pe acolo.

sigpic

Comment

• Mai am si varianta "soft" cu spray negru
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL: Sau cu smoala!
            P.S. Azi ma claxoneaza unul cu Logan de Bucuresti. Abia mai tarziu mi-am dat seama ca e Catalinsky...
            Last edited by Gusi; 13 April 2010, 17:58.
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Nu vreau sa va dezamagesc dar da-ti un ochi aici http://vremea.rol.ro/vremea/Tulcea/pe-zile/
              sigpic

Comment

• Da, am vazut ca prognoza arata ploaie pentru sfarsitul de saptamana. Trebuie sa ne imbracam mai gros! Cei care mergem, bineninteles!

Comment

• Cateva poze pt Fane-CL cu beculetul "verde" aprins la benzina azi 14.04.2010 si sper ca maine sa se stinga
                  Attached Files
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Asa mi sa intamplat si mie,sa aprins odata becul de la benzina initial m am speriat apoi am mers la reprezentanta si mi-au zis sa pun mai multa benzina,stai linistit daca maine alimentezi o sa se stinga.GLUMEAM, oricum arata foarte tare cu verde,parca e mai pozitiv decat rosu.

Comment

• Salut, ce sa fac trebuie sa mai le tin cativa ani (numerele) si o sa le schimb pe calarasi.

Comment

• @catalinsky- Nu mi-am dat seama in primul moment ca esti tu! Credeam ca s-a "ratacit" vreun coleg din Bucuresti si m-a semnalizat ca a vazut sigla.

Comment

• Duster

Am probat Dusterul:
                          -Spatios
                          -Se conduce usor
                          -1.5 DCI 85cp(acesta este modelul ptr. drive test in toata tara)
                          -Manevrabilitate buna
                          -Acceleratia sub asteptari
                          -Frana ! ? (mi s-a parut cursa cam lunga!!!)
                          -In rest numai de bine
                          Poate mai reusesc un "drive" la Tulcea. (sa mai incerc frana si pe alt Duster)
                          sigpic

Comment

• stefan SRT - cand ai facut drive test
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Stefan ai fost la condoru?,ca eu i am sunat si au zis ca nu mai este timp luna asta ca se inghesuie lumea.Apoi am sunat la international service slobozia si luni vad ce poate dusterul,din pacate tot 4x2 dci 85 cai au si cei din slobozia.

Comment

• am facut si eu test drive ieri cu dusterul de dimineata si sincer mai au multe de facut la el nu mi-a placut deloc sciirtitul de la haion mi-a adus aminte de supernova mea dar spre deosebire de supernova cu care am facut 115000 km asta nu avea decit 84 de km
                                si mai este ceva ce nu mi-a placut si anume in momentul in care te dai la ea parca se ridica fata si nu mai are control pe rotile fata cel putin asa am sesizat eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google