If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Laur-ZCL ieri in jurul orei 15.00. M-am intilnit acolo cu Andrei MNO, si Cristi YPY ziceau ca astazi vor sa mearga si ei la "drive".
@crull decat sa suni mai bine mergi direct la Condorul completezi un formular si daca masina esta plecata astepti max 20 min. si gata.
Astazi, cativa loganisti calaraseni au participat, la Tulcea, la lansarea Dusterului, la dealerul STAR SERVICE S.A.
Vreme frumoasa, drum bun, Fane-CL a aratat ca stie sa coordoneze mersul in coloana, statiile au fost de mare ajutor pentru evitarea radarelor(care au fost destule pe drum).Peste 150 de masini prezente la Tulcea, din Logan Club, Reno Club si Dacia Club, sucuri, prajituri, mititei, muzica, cadouri pentru toata lumea! Am cunoscut sau reintalnit forumisti din toata ta, de la Bucuresti la Galati, de la Constanta la Brasov si de la Braila la Cluj. Speram ca toata lumea s-a simtit bine si asteptam si alte intalniri Regionale-Nationale!
P.S. O sa revin cu poze, am pbme cu calculatorul si deocamdata nu pot sa le descarc.
P.S.-Uitam cea mai tare chestie: una din cele 4 Duster oferite de Dacia-Renault la "Jocul cheii", a fost castigata de sotia colegului nostru Andy din Constanta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment