Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @EDW- Nici o problema, stai linistit!

@ACHIM-Mariuse, iti iei Duster? Am vazut ieri masina pe Bucuresti, cu anunt "De vanzare".
    Last edited by Gusi; 15 May 2010, 11:12. Reason: Automerged Doublepost
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Atentiune natiune.......!

Consum record pina la urziceni duminica seara ,am tinut-o constant in 70km/h si am scos 4,9.
      Attached Files

Comment

• @NASU- In ce treapta de viteza ai mers, a 4-a sau a 5-a? Ca-VIRGULA-cam te apropii de carte cu consumul asta. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut sub 5% la Logan benzinar.

Comment

• Si ce mai pui ca e si 1,6.16v,ai mers cu viteza lu Gusi de croaziera
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Laur-ZCL- Viteza de croaziera a lui Gusi e 90-100 km/h!

Comment

• Scuze Gusi,90-100 de persoana
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Laur-ZCL- 100 de euro? Unde, unde?

@CL 03 VZY- Gata Sorin! Pana la urma ai cont, era bun cel vechi!
                Last edited by Gusi; 15 May 2010, 19:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cum ai obtinut consumul ala de benzina?!! Eu doar daca merg cu maxim 90km/ora reusesc sa scot 7 l/100km. In rest, 9-10 pana la 12 litri/100 km

Comment

• Gusi -am mers putin cu treapta a 4-a,si in rest numai cu a-5-a.,dar nu am fortat-o absolut de loc ,imi luam viteza treptat fara sa fortez.

Daca mai avea-m de mers si nu ajungeam la urziceni cred ca mai cobora putin ,dar la intoarcere am fugarit-o putin mai tare,oricum daca se merge corect eu zic ca toti trebiue sa scoata consum bun.
                    Last edited by NASU; 16 May 2010, 15:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca mai avea-m de mers si nu ajungeam la urziceni cred ca mai cobora putin ...????Deci consumul creste cind ajungi la Urziceni?Daca nu ajungi la Urziceni scade?

Comment

• Nasule, ai un pic rabdare sa urc filmuletul pe Youtube, sa vezi consum de dizal cu cruise control..

L.e. Gata. Ia d-aici consum

Last edited by Fane; 16 May 2010, 17:26.
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Fane te impingea vantu din spate.te ast maine sa-mi faci ala ca iar nu mai merge
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• baieti pe unde montez si eu folie pe laterale spate si luneta?
                            Nu-i bai...

Comment

• Ce danutz-e te oftici?,ca vad ca ma tot bruiezi atita,eu m-am referit ca ,cobora sub ce era deja.citeste mai bine sau daca vrei iti pot imprumuta okelarii mei.te pupa tata ............

Comment

• @NASU, Danutz (si nu numai)-In loc sa va "intepati", poate va aruncati un ochi aici si intrati in competitie cu masina personala, intr-un concurs nou. Poze, filmulete cu ceea ce aveti voi mai deosebit pe Loganelul propriu si personal si...Restul cititi si singuri. Nu de alta, dar e pacat sa nu incercati sa castigati un premiu!
                                Last edited by Gusi; 18 May 2010, 13:42.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google