Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gusi ar trebui danutz sa se inscrie ca doar al lui este cel mai tare..........

Comment

• Uite asa ai mai scris ceva si ai ajuns la 220 de posturi,mai scrii putin si il intreci si pe Antonaru.....,Sambata,22 mai 2010, ora 18:00 in parcare la Kaufland are loc prima intilnire LC Ialomita,ce ziceti facem o vizita,eu unul merg,hai Nasu lasa gargara si treci la fapte.

Comment

• Pentru prima intalnire Logan Club Ialomita, de sambata, 22 mai, care se tine in parcarea Kaufland Slobozia, avem o masina care merge sigur-Danutz(BDM). Cine mai vrea sa mearga, sa ia legatura cu el, mai are 2 locuri. Bineinteles ca se poate merge si cu masina proprie, daca se doreste.
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• @NASU,ce are Dan cu tine?
          invidia?

Comment

• Ce danute nu-ti mai ajung banii?,ai inceput sa faci curse la slobozia?,cauti baieti sa le iei banii?,uite asa ai ajuns si tu la 60 de posturi te mai iei de unul de altul......

Gigi nu are nimic ,ne iubim pre mult.......
            Last edited by NASU; 19 May 2010, 17:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Danutz are mai multe locuri ca merge cu rulota,sa faca o treaba buna
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Nasule,iubiti-va, dar fiti prevazatori, protejati-va
                In afara de Fane-CL, nu s-a inscris nimeni la concursul de aici? Sau ati si uitat? Eu nu prea am nici o imbunatatire la masina, dar sunt cativa dintre voi care chiar au ce arata! Curaj!

Comment

• Uitati-va la romanul nostru care de vreo 15 ani se plimba cu dacia prin New York !!!
                  http://www.*******.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html

http://www.*******.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html

in loc de stelute trebuie sa fie *******
                  Last edited by stefan SRT; 20 May 2010, 14:46. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• Astazi am fost pana la cineva in interes de...Logan Club si am lasat masina in parcare, unde, culmea, am gasit si loc. Cand m-am intors, dupa 10-15 minute, o frumoasa zgarietura de 20-25 cm pe aripa dreapta spate! Probabil ca sa am o zi frumoasa!

Comment

• Gusi baga o poza...daca a ajuns la alb e naspa treaba...daca nu o estompam pe 30.
                      Referitor la miniconsumurile de aici...daca ati scos consumuri sub cel declarat de producator ati mers subturat...si nu e bine....nu e bine deloc.
                      sigpic

Comment

• @valeriuciprian- E cam naspa, a ajuns la alb Dupa reteta proprie, am dat cu carioca si o sa vad pe viitor ce fac. Poza nu pot sa bag, pentru ca minunea mea de Windows 7 nu recunoaste nici USB, nici camera, nici stick...Apropos, nu e nici un mic hacker pe aici, sa ma ajute cu un sfat vizavi de W7 ?

Comment

• @valeriuciprian- intr-adevar, turatia la care mi-a scos "miniconsumul" din filmulet e mica, mult prea mica fata de stilul meu, dar am vrut sa arat ca se poate
                          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• LA MULTI ANI, KOSTACHE(CONSTANTIN)! Sanatate, noroc si bucurii!

Comment

• La multi ani pentru toti Constantinii si toate Elenele!
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• La multi ani celor care poarta numele Sfintilor imparati Constantin si Elena

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google