eu sunt de acord
Discutii generale
Collapse
X
-
Ma bag si eu, ca la cum bate vantul, asta ar fi singura banca fara dobanda...Sa vedem cati ne strangem si sa hotaram o suma.
In alta ordine de idei, am cazut si eu pe ganduri: la ce ii trebuie lui Marian lista cu membri si numerele masinilor, ca doar sunt pe forum, nu facem nimic ilegal, nu ne ascundem?!
Eu vroiam sa-mi fac o placuta din aia cu numele(de fapt userul), cum sunt alea din peco, care se pun pe parbriz, in interior...Mai vedem, ne mai gandim, ne mai scobim prin buzunare..
P.S. Fane-CL si-a luat oglinzi de MCV; sa mai stea pe acasa si o sa le puna.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Hai sa-i lasam pe pietoni...Sa pregatiti BAZA DE DATE, cum ne roaga CL 02 YSA( Marian). Tre' sa-l intrebam ce sa scrie in FISA POSTULUI- nume, prenume, renume, nr. auto, telefon,nr.la pantofi, nevasta/prietena/amanta , animal de companieLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@CristYPY-Da, poate s-a terminat cota de benzina si tre' sa merga pe jos! Si atunci stau prin jurul casei!
Astazi m-am incrucisat cu maryus_frt01, pe la Penny si cu CL 77 DAN pe Bucuresti, cand veneam acasa. Salutam si aici!Last edited by Gusi; 15 October 2009, 20:55.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Punem de CARU' ala? Propun 20 lei/persoana/saptamana. Alte propuneri? Hai sa negociem mai repede, sa punem programul de guvernare-pardon!-programul in actiune!
P.S.Ce benzinarie a fost jefuita azi-noapte in Calarasi? Am citit pe site-ul de stiri Realitatea, dar nu spun mare lucru...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment