Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @gl_mmm- noi venim doar duminica la Mioveni, vedem ce putem face, la Sibiu sunt sanse sa terminam palinca aia
    Cu marea, tinem legatura, macar un weekend tot vin.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Si daca nu la Marea Neagra, la Marea Dunare! Sa mai scada apa si apar niste plaje cu nisip fin, de nici la Mamaia nu gasesti!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• eu deja ma antrenez pentru marea neagra sunt deja acolo

Comment

• Distractie placuta kostache si ai grija sa nu te duci la apa adinca.

Comment

• Vedeti ca MARTI, 22 IUNIE a.c., n-avem apa pana seara. Faceti provizii, ca iarasi se lucreaza la nu stiu ce modernizari!

Comment

• @NASU- merci frumos acum is acasa si nu mai pot sunt rosu ca un rac dar una peste alta a fost frumos

Comment

• kostache - in ce statiune ai fost ca si eu am fost de vineri seara in mamaia si ieri cu visul am fost pe plaja modern
                Logan PH2 - 1.6,16v
                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• pai de vineri seara am plecat si eu si am stat in ct aproape de mamaia si pe plaja am fost chiar pe linga cleopatra

Comment

• si cum de nu ne-am intalnit ca noi sambata tot acolo am facut plaja
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Daca nu va auziti la telefon! Hai, sa zici ca e greu sa scrii pe forum, dar sa dai un telefon...Eventual va intalneati si cu Sonykel, si cu Nenea..
                      Bine si cu telefonul e un risc, eu am vorbit o treaba cu Petro, si el a uitat Poate a crezut ca glumesc...

Comment

• baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unde puii mei su de gind astia sa se opreasca cu pretul la carburanti ??????????????????????
                        saptamina trecuta a pus 0.06 lei la litru azi au mai pus si ei 0.03 lei la litru nu sunt sanatosi

Comment

• @Kostache- Nu sunt sanatosi! Dar nici nu-i intereseaza de noi! Tu acum ti-ai dat seama?

Comment

• prin masura care au luat-o au dovedit inca o data ca nu le pasa citusi de putin de noi nici la basca nu ii doare

Comment

• @Kostache: Daca-i durea la basca, inseamna ca aveau meningita

Comment

• Da ma minuneaza si pe mine pretul la carburanti, de fapt ma minuneaza toate preturile.
                                Pe unde se poate monta gpl prin calarasi? Condoru instaleaza cumva gpl ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google