Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi ,din plictiseala m-am apucat sa desfac bara din fata ca sa curat musculiele din radiatorul de A.C. si cel mic de la cooler si cu ocazia aceasta am pus plasa de tantari si am schimbat si proiectorul stanga care era spart.
    Iata si cateva poze:
    Spre surprinderea mea partea de suc a radiatorului A.C. si cel al cooler-ului erau pline de insecte care au deplasat(strambat) lamelele. Imi pare rau ca nu am facut poze inainte sa le curat sa vedeti cum puteau sa arate !!!
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Ai reusit sa indrepti lamele alea de la radiatorul de AC sau le ai lasat asa?

Comment

• @stefan SRT - DE ce nu ai pus pe interior se vede urat pe afara
        @Gusi - cate poze vroiai sa iti pun pe forum de la mioveni,cred ca sunt vreo 40 de poze puse dar o sa iti fac tie un cd separat
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @crull - le-am indreptat fata de cum erau dar nu le-am facut ca la fabrica.

@Laur e mult mai usor de curatat decat daca ar fi in spatele grilei (este vorba mai mult de practic decat de estetic!)
          Last edited by stefan SRT; 5 July 2010, 22:49. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• @StefanSRT- O treaba utila. Poate are dreptate si Laurentiu, dar cum l-ai pus e mai usor de curatat.
            Hai ca am mai vazut doua Logane, amandoua albe: CL 03 TNF si CL 24 NMS, cu stickere LOGAN CLUB pe parbriz. Stie cineva cine sunt proprietarii? Or fi doar inscrisi pe forum, ca nu-mi aduc aminte sa fi venit pe la vreo intalnire..
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• GUSI - ma ocup eu de iei ca de cand ii urmaresc si stickerele pe geam le are puse si strambe dar alceva nu mai are www sau stema
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Lasati ma oamenii sa le poarte, poate intr-o zi or avea curiozitatea sa afle ce inseamna de fapt...
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL: Poate ca da, unii or sa vrea sa vada ce inseamna( ca unii n-au inteles nici acum). Altii si le-au pus doar ca da bine, ca negrii aia care isi mai pun un belciug in nas, doua in urechi..

Comment

• eu poate ii identific si-i invit la o intlnire de duminica.

Comment

• uite asa vin unii pleaca altii ce sa faci asta este .......

Comment

• @gusi - ala cu TNF-ul sta peste drum de nea Paul.
                        sigpic

Comment

• @StefanSRT- Da, mi-a zis si Fanel. Iar celalalt sta pe langa Policlinica 2. Cum zicea Kostache, "unii vin, altii nu mai vin". Sau cam asa ceva. Iar ca sa-l citez(aproximativ)pe Fane-CL, unii n-o sa inteleaga niciodata ideea Logan Club...

Comment

• am terminat si eu cu facultatea. sper sa nu mai chiulesc la nici o intalnire.

Comment

• Multumesc mult de ajutor lui KOSTACHE si GIGI_TUDORACHE!
                              Astazi Gigi s-a apucat sa demonteze corpul-clapeta ca sa curete motorasul pas-cu-pas si m-a invitat sa fac la fel. Lui ii facuse motorul ceva figuri in ultimele zile. Eu zic "lasa, daca merge, inca nu-l curat", dar bine am facut ca pana la urma m-am apucat sa-l demontez si eu.Toate bune, cand am observat cablul de la acceleratie facut franjuri! Inca putin si se rupea. Plus ca la corpul clapeta lipsea o siguranta metalica..Siguranta aia n-aveau nici la Condoru, unde am mers cu Kostache si tot el s-a dus si mi-a cumparat un cablu de acceleratie nou pe care mi l-a montat cu Gigi.

Comment

• Vorba lui fane-l...,lasati oamenii sa umble cu stikere ca or vrea si ei din curiozitate sa vada vreodata care este treaba cu ele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google