@PCH-Esti dator vandut! Juma'de minut n-ai trecut sa ne vedem!Nu-ti plac ne-microbistii.. Te-ai dus cu dinamovistu' ala sa-ti arate Borcea...Trebuia sa vii saptamana trecuta, atunci sa vezi ce frumoasa era!
Discutii generale
Collapse
X
-
da,inca se vedea pe malul de vis a vis pana unde a urcat apa...am inteles ca aproape inundase terenul ala sintetic!
pai dinamovist la dinamovist trage!nu arunca cu pietre in mine,,se pare ca ma plimbat colegu tot orasul,doar la vama nu ma dus :P ,inca o data,
Comment
-
stefan SRT - te saluta fratele tau de la Bucuresti cu SRT,m-am intalnit cu el azi la CORALogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Laure ziceai ca vinzi loganul sa iti iei un mcv dar de la mcv la ditamai camionul este diferenta cam mare!Inseamna ca ai luat un pret foatre bun pe logan.........sau ai cistigat la loto!
Comment
-
Originally posted by danutz View PostCind mai ajungi in Calarasi mergem si stam toata ziua pe capul lui Gusi si la plecare cine stie,poate ingrosam rindurile dinamovistilor...Oricum Gusi si altii ca el nu stiu ce pierd,Dinamo a fost si va ramine o echipa mare!
o zi buna sa aveti!
Comment
-
@Danutz, PCH- Pe Gusi nu-l mai convertiti, ca el s-a lasat demult de fotbal...Incercati cu Dexter, ca e stelist, poate reusiti!
Stoluri-stoluri roiau loganistii azi prin oras, pe jos sau cu masina:LaurZCL, Ame, Kostache, StefanSRT, Dudula, Nasu, Danutz,CristiBCL...Last edited by Gusi; 15 July 2010, 21:57.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Bre, cum sa ma trec?! Sunt modest...Tot asa cum nu l-am trecut pe Gigi, ca toata ziua stau nas in nas cu el Dar se subintelege ca am fost si noi vazuti. A! Si-l uitasem pe Rusu_petre! L-am intalnit si pe el ieri, era de serviciu..Last edited by Gusi; 16 July 2010, 08:39.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment