Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• n-am avut nici un moment de ratacire...si de indata ce voi putea sa ajung duminica la ora 10...voi veni...dar pentru moment nu pot sa vin...asa ca astept programul de iarna poate el imi va sfarsi "momentul de ratacire".

Comment

• Cristi, nici la 19 nu poti sa vii? Cand am discutat de schimbarea orei cine te-a oprit sa te exprimi??
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Laur-sufleteste am fost alaturi de voi la fiecare intilnire(Achim a fost si el mai mereu in dreapta mea),in cursul saptamanii este mai greu la mine,duminica,in functie de program incerc sa vin(simbata ma duc la o nunta,deci nu vin sigur duminica),oricum urmaresc forumul si macar sint la curent cu ce se mai intimpla la intilnirile L.C.Calarasi!

Comment

• astazi sa jucat putin nea paul cu proiectoarele mele si priviti ce a iesit,cred ca pe timp de ceata sunt nemaipomenite,maine este programat si gusi pentru acelasi lucru
          Attached Files
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Bine ca mi-ai luat-o inainte :p

Comment

• Astazi ti-a luat-o si Gusi
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Lasa sa aveti voi proiectoare galbene, trebuia sa-i ziceti lu' Paul sa scrie si cate un "F" pe ele sa stie lumea a cui a fost ideea

Comment

• @Fane-CL- Da, am fost si eu astazi dupa-amiaza pe la Paul si mi-a "invelit"proiectoarele. Tre' sa-l obligi sa puna marca "F" pe folii, ca de maine parca vad ca se inmultesc cei cu proiectoare galbene, mai ceva ca stickerele

p.s. Chiar e de efect lumina! Vorba lui Laur s-o vedem si pe ceata~
                  Last edited by Gusi; 3 September 2010, 22:55. Reason: Automerged Doublepost
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Fane-le ti-e greu cu sticla aia din cauza ca bei singur.........,sa ai pofta !

Comment

• salut baieti!sunt la primul meu schimb de ulei,filtre(ulei,motorina,aer,polen) si vreau sa ma sfatuiti de unde sa le cumpar,sa evit (pe cat posibil) facaturile si ce marca imi recomandati. am 1.5 dci(70 cp) euro 4-an fab. iunie 2007.astept raspuns.multumesc

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
                        astazi sa jucat putin nea paul cu proiectoarele mele si priviti ce a iesit,cred ca pe timp de ceata sunt nemaipomenite,maine este programat si gusi pentru acelasi lucru
                        Eu am cautat becuri de proiectoare galbene...nu am gasit...Folia rezista la temperatura?...vreau si eu...doar folia ...cati bani costa?Fane din pacate nu stiu ce user are Paul...faci tu cartile pentru mine si imi transmiti ca pret are?Merci
                        sigpic

Comment

• @cristi- Eu pana acum am facut reviziile numai la Condorul, cu piese de la ei. Cred ca e cel mai usor mod sa eviti facaturile, iese un pic mai scump dar stai fara grija.

@valeriu- Rezista si la temperatura folia, ne auzim la un telefon si rezolvam.

Originally posted by NASU View Post
                          Fane-le ti-e greu cu sticla aia din cauza ca bei singur.........,sa ai pofta !
                          Mersi frumos problema e ca nu prea am timp, de 2 saptamani bag kilometri intr-una, da' lasa ca ajung eu si acasa...
                          Last edited by Fane; 4 September 2010, 18:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Fane-CL: Ti-am zis ca ideea ta cu folia pe proiectoare o sa gaseasca multi adepti? Sa-i demonstrezi lui Paul ca n-a avut viziune! Parca ar fi de la guvern.
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by Fane-CL View Post

@valeriu- Rezista si la temperatura folia, ne auzim la un telefon si rezolvam.
                              Mercic Fane...la Cluj promite-mi te rog ca ne punem cate o bere in cap
                              sigpic

Comment

• D-o fi prea frig de bere merge si ceva mai "strong", lichid sa fie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google