n-am avut nici un moment de ratacire...si de indata ce voi putea sa ajung duminica la ora 10...voi veni...dar pentru moment nu pot sa vin...asa ca astept programul de iarna poate el imi va sfarsi "momentul de ratacire".
Discutii generale
Collapse
X
-
Cristi, nici la 19 nu poti sa vii? Cand am discutat de schimbarea orei cine te-a oprit sa te exprimi??
Comment
-
@Laur-sufleteste am fost alaturi de voi la fiecare intilnire(Achim a fost si el mai mereu in dreapta mea),in cursul saptamanii este mai greu la mine,duminica,in functie de program incerc sa vin(simbata ma duc la o nunta,deci nu vin sigur duminica),oricum urmaresc forumul si macar sint la curent cu ce se mai intimpla la intilnirile L.C.Calarasi!
Comment
-
astazi sa jucat putin nea paul cu proiectoarele mele si priviti ce a iesit,cred ca pe timp de ceata sunt nemaipomenite,maine este programat si gusi pentru acelasi lucruLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
-
Lasa sa aveti voi proiectoare galbene, trebuia sa-i ziceti lu' Paul sa scrie si cate un "F" pe ele sa stie lumea a cui a fost ideea
Comment
-
@Fane-CL- Da, am fost si eu astazi dupa-amiaza pe la Paul si mi-a "invelit"proiectoarele. Tre' sa-l obligi sa puna marca "F" pe folii, ca de maine parca vad ca se inmultesc cei cu proiectoare galbene, mai ceva ca stickerele
p.s. Chiar e de efect lumina! Vorba lui Laur s-o vedem si pe ceata~LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by Laur-ZCL- View Postastazi sa jucat putin nea paul cu proiectoarele mele si priviti ce a iesit,cred ca pe timp de ceata sunt nemaipomenite,maine este programat si gusi pentru acelasi lucrusigpic
Comment
-
@cristi- Eu pana acum am facut reviziile numai la Condorul, cu piese de la ei. Cred ca e cel mai usor mod sa eviti facaturile, iese un pic mai scump dar stai fara grija.
@valeriu- Rezista si la temperatura folia, ne auzim la un telefon si rezolvam.
Originally posted by NASU View PostFane-le ti-e greu cu sticla aia din cauza ca bei singur.........,sa ai pofta !
Comment
-
D-o fi prea frig de bere merge si ceva mai "strong", lichid sa fie
Comment
Comment