Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu abia azi am pus, dar am avut ocazia sa merg cu un camion cu faza scurta de culoare galbena si nu-mi dadeam seama de ce toti merg incet... pana nu am dat faza lunga nu mi-am dat seama cat de deasa e ceata
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• multumesc fane!trec si eu azi pe acolo sa fur patentul)

Comment

• FANE-L votka nu merge fara suc de rosii cu putina sare deasupra.pofta buna si sa va ginditi si la mine.

Fane-l la 208 lei mi se pare destul de piperat ,am inteles ce ar fi in jur de 5 ron este adevarat?
        Last edited by NASU; 9 September 2010, 18:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @NASU - Te referi la proiectoare?
          La 208 lei e super bine ca ne face paul reducere
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Maine, 11 septembrie 2010, colegul nostru Kostache se casatoreste! Iii uram traditionalul "Casa de piatra!", sanatate multa si conducere lina pe drumul vietii!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Casa de piatra Costelino!!!
              A, si aboneaza-te la topicul asta!
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Maine dupa-amiaza ma duc cu Anda la Kostache,si dupa aia la cununia civila. Daca mai vine cineva, ne auzim la telefon.

Comment

• casa de piatra,la multi ani si tot cea ce va doriti sa se realizeze!

Comment

• Casa de piatra si multi copii.

Comment

• Ati vazut asa ceva pe strazile din Calarasi? Ar fi buna pentru mascota Logan Club Calarasi
                      Attached Files

Comment

• @Danutz- Foarte tare! Asta e buna pentru "Tuning mioritic" Are el decapotabila? Are!

Comment

• mutumesc frumos tuturor pentru urari si de acum am sa fiu mai activ pe forum ca pina acum nu am avut timp deloc si Fanele ne vedem la Brasov

Comment

• @Kostache- Poze! Unde sunt pozele de la cununie?

Comment

• @Gusi- pozele de luni incolo ca nu am vazut nici eu nimic pina acum

Comment

• salut baieti...cum merg intalnirile pe la voi?Laur ZCL,daca mai ajungi prin slobozia sa imi aduci si mie ce am vb....sau poate ajunge nea fane sa ia comanda de laguna si ii dai lui si ala...e vorba de difuzoru de bara dak ai uitat.....multumesc si multa bafta in continuare.
                                Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google