Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• windows 7 e chiar bun ! dar daca nu ai cata memorie iti cere merge super naspa !
    sigpic

Comment

• salut

am si eu windows 7 si merge bine...IMPRIMANTA nu merge din pacate.
      Viata Are Prioritate ! Drive Safe !!!

Comment

• Am instalat si eu W7, din pacate modemul de la Orange nu se instaleaza, asa ca o sa revin la Vista. In rest e ok, arata bine, se misca bine.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• cat RAM cere w 7?

Comment

• am citit p net si iti trebuie minim 2 GBram sa mearga bine...eu am 2 si merge
            Viata Are Prioritate ! Drive Safe !!!

Comment

• Eu am 1,5 GB si merge foarte bine, cel putin deocamdata. Pentru duminica, cati si daca va hotarati pentru C.A.R., faceti lista si tragerea la sorti. Eu o sa plec la tara si nu vin duminica asta, dar o sa-i las banii lui AndreiMNO.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• poi sa hotaram cine face lista si cine vrea,sa se inscrie...eu sunt ma inscriu

Comment

• Nu uitati sa dati ceasurile inapoi cu o ora! In noaptea de 24 spre 25 octombrie Romania trece la ora de iarna!

Comment

• pot face eu lista

Comment

• aicea trebuie trimise pozele cu masina si userul pentru filmuletul cu membri logan club
                      pana la 10 noiembrie. Cine vrea bineinteles.
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Gusi, cred ca deja au fost "bauti" banii de CAR. de duminica asta

Comment

• @psebastyan- Nu cred. Poate au fost imprumutati...

Comment

• banii sunt la mine. am avut grija de ei

Comment

• Glumeam. Gusi ce este cu acel link pe care l-a postat Vyp75?

Am intrat, am vazut...
                              Last edited by psebastyan; 26 October 2009, 12:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @psebastyan- Stiu ca sibianul VYP75 a fost anul trecut la Intalnirea internationala Dacia din Germania si a dus embleme de cluburi locale, poze, un filmulet...Anul asta vor sa faca un nou filmulet, sa prezinte cat mai multe masini din Logan Club, din cate am inteles. Link-ul e la thread-ul in care fiecare doritor isi poate pune poza poza masinii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google